Din kundvagn är tom

HemTransportVerktygsvagnMontörsvagn

Montörsvagn

Det ska vara enkelt att komma åt och ha tillgång till allt som du behöver när du ska utföra arbeten i exempelvis verkstaden och garaget. Med en montörsvagn har du en smidig förvaring av dina verktyg, maskiner och andra tillbehör. Montörsvagnen finns i flera olika utföranden och kan fås med både plastbackar och paneler som gör det möjligt att hänga upp verktygen. Montörsvagnarna är på hjul, vilket innebär en enkel och smidig förflyttning av vagnen. Kontakta oss gärna om du behöver mer information vid ditt val av montörsvagn.

Köp montörsvagn på hjul online

En montörsvagn på hjul är ett smidigt redskap i verkstaden och garaget. Vid användning är det bara att rulla vagnen till önskad plats, låsa fast hjulen och använda det som du behöver. När vagnen inte behövs är det lätt att ställa den åt sidan för att den inte ska vara i vägen. Hjulen ger en smidig och effektiv förflyttning som är skonsam för personalen, både vid flytt samt när arbetet utförs.. Den kraftiga konstruktionen gör att montörsvagnarna klarar av att att användas i tuffa och slitsamma miljöer under en längre tid. 

Smart förvaring av verktyg med lådor och hyllplan

Verktyg, maskiner, skruvar och andra tillbehör kan lätt komma att skapa oreda på arbetsplatsen eller i det privata garaget. Montörsvagnen erbjuder smart och lättillgänglig förvaring så att du har det som du kan tänkas behov inom räckhåll. Vagnarnas finns i olika utföranden, med från 12 till 72 plastbackar där det finns gott om utrymme för att sortera och förvara sina saker. Varje plastback rymmer fyra liter, vilket skapar rejält med plats och ger en god översikt av dina saker. Du kan dessutom märka upp plastbackarna för att göra det ännu tydligare kring vad som ska förvaras var. Montörsvagnarna i vårt sortiment levereras kompletta med plastbackar, upphängningsskenor och alla andra tillbehör.

Montörsvagn för verkstäder och industrier

På verkstäder och industrier kan det behövas en rad olika verktyg och tillbehör i det dagliga arbetet. Vid sådana tillfällen är det lämpligt att ha en eller flera montörsvagnar för en överskådlig sortering av utrustningen. Det är även bra för arbetsmiljön hos personalen om vagnarna finns nära till hands med det som behövs. Den maximala belastningen på en montörsvagn är 150 kilo, vilket ger er gott om utrymme för att lasta på mycket verktyg och material. Den rullbara vagnen minskar behovet av fast installationer i lokalerna och kan frigöra utrymme åt andra saker. Handtagen på sidorna ger en enkel och smidig förflyttning.

Verktygstavla på rullbar vagn

Undvik att behöva röra dig fram och tillbaka för att hämta nya verktyg och maskiner. Med hjälp av en verktygstavla på montörsvagnen har du hela tiden det som du behöver nära till hands. På verktygstavlan finns det mycket plats för de redskap som arbetet kräver och utrustningen är uppskattad av både yrkesverksamma och de som gillar att fixa på hobbynivå. Våra montörsvagnar är lätta att anpassa efter dina behov och de rymmer gott om förvaring. Med låsbara hjul har du en stabil och effektiv förvaring som sedan lätt kan flyttas till en ny plats i lokalen.