Din kundvagn är tom

HemLyftLyftbordElektriskt lyftbord

Elektriskt lyftbord

Skapa en bättre och mer ergonomisk arbetsmiljö genom att investera i lyftbord. Med ett lyftbord blir det enkelt att flytta föremål från marken till en lämplig arbetshöjd. Det är enkelt att anpassa höjden och borden har ett brett användningsområde inom exempelvis lager, butiker och industrier. Lyftborden finns även i modeller med dubbelsax som klarar av riktigt höga lyft. Kontakta oss om ni har frågor om våra lyftbord. Vi hjälper gärna till så att ni hittar det bordet som passar bäst för era behov.

Köp elektriskt saxlyftbord online

Gör era lyft så enkla och smidiga som möjligt. Genom att använda ett lyftbord som är elektriskt höjer och sänker du bordet med en knapptryckning. Vi erbjuder saxlyftbord från den välkända tillverkaren Silverstone, som är kända för sina robusta produkter av hög kvalite. De klarar av långvarig och slitsam användning utan problem. Utgå från en modell som passar för era behov gällande lyfthöjd och lyftkapacitet. När ni handlar från oss är det alltid snabba leveranser och gratis frakt.

Stationärt lyftbord – kapacitet från 500 kg till 2000 kg

Det rekommenderas att de stationära lyftborden förankras i marken, dels för att stå stadigt vid lyft men även för att förhindra oavsiktlig förflyttning vid till exempel en påkörning. Lyftborden kapacitet varierar, från 500 kg upp till hela fyra ton (4000 kg). Utgå från det gods som ni har behov av att lyfta och välj en passande modell. Utöver lyfthöjd och kapacitet varierar storleken på bordets yta. Både utrymmet i lokalen och storleken på godset avgör hur pass stort lyftbord som ni behöver. Det är viktigt att det finns tillräckligt med yta för en trygg och säker hantering vid lyften.

Saxlyftbord med dubbelsax & trippelsax för höga lyft

När det finns behov av att göra högre lyft passar det bra med saxlyftbord som har dubbel- eller trippelsax. Med dessa bord kan ni lyfta upp till drygt fyra meter. Dessa modeller passar bra för bland annat lager och industrier, där det kan finnas behov av höga lyfthöjder. I själva saxarna finns det underhållsfria bussningar och lyftcylindrar med inter dränering. Detta gör att det krävs minimalt med underhåll för att saxlyftborden ska fungera felfritt.  

Höglyftande lyftbord – lyft upp till 4000 kg

Vid höga lyft behöver du inte kompromissa med hur mycket vikt som lyftbordet klarar av. Med kapacitet på upp till 4000 kg hanterar lyftbordet av de flesta utmaningar som det ställs inför. Ni kan bland annat lyfta upp hela pallar på ett enkelt och smidigt sätt. Pumpenheten i lyftborden har en låg ljudnivå och kan användas i alla tänkbara miljöer på industrier, verkstäder och lager. Med ett lyftbord går arbetet både snabbt och säkert att utföra, även när det handlar om riktigt tunga lyft.