Din kundvagn är tom

HemTransportVagnarAvfallsvagn

Avfallsvagn

Använd en avfallsvagn på hjul för att hantera alla typer av avfall. Stabila modeller med hjul som kan anpassas på flera olika sätt. Modeller som håller högsta kvalitet och är framtagna för att klara av tuff användning varje dag. Fungerar lika bra inom- och utomhus för att transportera alla typer av skräp och avfall. Lagerprodukter når du alltid via sajten eller på 020-105050 om det finns frågor och funderingar om våra produkter eller andra relaterade områden.

Köp avfallsvagn för lager och industri online

Ta hand om det skräp och avfall som uppstår på exempelvis lager och industri. Det kan vara all typ av avfall som behöver flyttas från en plats till en annan. Lämpligt att kasta och sedan rulla vidare till annan plats innan det forslas vidare. En robust konstruktion för att den är slitstark och klarar av att användas även i mer utmanande miljöer. Välkända tillverkare som håller högsta kvalitet. Underlätta hanteringen och effektivisera med en lättrullad avfallsvagn som fungerar vid de flesta tillfällen. 

På hjul och kapacitet på 200, 300 och 400 liter

Hitta rätt storlek på avfallsvagn – sortimentet innehåller avfallsvagnar med kapaciteterna 200, 300 och 400 liter. Vid leverans har avfallsvagnen 2 fasta och 2 länkhjul. Det går själv att välja om vagnen ska ha 3 eller fyra hjul, beroende på vilket underlag som materialet ska rullas på. Utgå ifrån hur tunga saker som ska förflyttas och hur tungt material. En avfallsvagn kan användas till otroligt många områden, oavsett om det är till kartonger i kontorslandskap eller annat typ av avfall på industrier. En avfallsvagn är lätt att hantera och mycket användbar.