Din kundvagn är tom

HemLyftLättlyft

Lättlyft

Lyft upp objektet till en bekväm arbetshöjd utan att riskera onödiga skador och slitage på kroppen. En lättlyft har kapacitet på mellan 80-200 kg och är mycket enkel att använda. Det finns både manuell och elektrisk låglyftare i vårt sortiment. Vi har allt från enklare modeller till mer avancerade, det som avgör ditt val är vilka behov som finns i verksamheten. I det breda utbudet hos oss på Lagerprodukter finns det mycket att välja på. Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor, vi hjälper gärna till!

Köp låglyft för lager, verkstad och industri

I arbeten med tunga lyft finns det risk för att göra illa nacke, rygg och axlar, även om tyngden inte är så hög. Undvik att lyfta tunga föremål från golvet och upp till arbetsbordet med hjälp av en praktisk låglyft. Lager, verkstäder och industrier är exempel på där den här typen av lyft förekommer frekvent. En manuell lättlyftare styrs för hand via en vinsch. Hjälpmedel som en låglyft skapar en mer ergonomisk arbetsplats för de anställda och deras arbetsmiljö och slitage på kroppen blir betydligt lägre. Eftersom varje modell av låglyftare är på hjul blir redskapet väldigt portabelt och det går enkelt att flytta lyften till önskad plats. En låglyftare är ett fantastisk arbetsredskap för att säkert och noggrant lyfta tunga objekt som väger upp till 150-200 kg.

Flexibla och elektriska låglyftare

En elektrisk låglyftare har en inbyggd motor vilket ger en smidig elektrisk höjning och sänkning. Inbyggt batteri och laddare det ger en lång användningstid per laddning. Batteriet är underhållsfritt och det finns elektrisk överlastskydd för ökad säkerhet. Hjulen rullar mycket lätt vilket gör att låglyftaren är smidig att förflytta där den behövs bäst för tillfället. Investera i en billig låglyft som är framtagen för att användas i tuffa miljöer. Placera önskat föremål på plattformen, manövrera den elektriska låglyftaren via handpanelen och lyft till önskad höjd – enklare kan det inte bli.