Din kundvagn är tom

HemTransportKärrorMagasinkärra

Magasinkärra

Skapa smidig och enkel förflyttning med med kärror och pirror som tål tuffa tag. Lagerprodukter har ett varierat sortiment med prisvärda kärror som kan användas till många typer av uppgifter. Tunnor och säckar är två av dess användningsområden. Produkterna kan användas av både privatpersoner och i professionellt bruk. Kärrorna levereras monterade för extra bekvämlighet och kan användas direkt. Vi hjälper gärna till om det finns frågor – kontakta oss via formuläret eller på telefon: 020-105050.

Köp kärror och pirror för lager och industri online

Underlätta den dagliga hanteringen av tunga lyft med smidiga kärror och pirror. En pirra i aluminium är mycket robust och optimal att använda på både lager och industri. Med en magasinkärra är det lätt att hålla balansen tack vare dess utformning. Handtag i gummi ger ett säkert grepp både med eller utan handskar året runt. Körkomforten är hög och det är stort fokus på bra ergonomi vid varje utfört moment. Lagerprodukter säljer kvalitativa produkter till bra priser online.

Hopfällbar magasinkärra P3 med punkteringsfria hjul

Punkteringsfria hjul minskar risken för stopp i arbetet och de klarar av även tyngre last. I begränsade utrymmen är en hopfällbar magasinkärra P3 optimal då den kräver minimalt med utrymme. Den är svensktillverkad och klarar av att köras på de flesta underlag där föremål på upp till 250 kg behöver fraktas. En pirra eller magasinkärra från lager produkter är tillverkad för att användas i tuffa förhållanden. Investera i bra produkter som kommer att hålla under många år.