Alltid gratis frakt | 30 dagars kredit

Din kundvagn är tom

Köpvillkor

Allmänna köpvillkor

Alla priser är angivna exklusive moms som standard. När beställning är lagd har avtal om köp träffats mellan kund och lagerprodukter.com. Vi bekräftar att vi behandlar din beställning och därefter återkommer vi med ordererkännande per e-mail med leveranstid. Lagerprodukter.com reserverar sig för eventuella skriv- och tryckfel. Vi kan tyvärr inte garantera att alla produktbilder framställer produktens exakta verkliga utseende. Vi reservererar oss för eventuella felaktigheter i prissättning, leveranstider, produktbeskrivning eller liknande. Vi förbehåller oss rätten att åtgärda detta i efterhand. Vid händelse av detta informerar vi kunden som då har full rätt att häva eller ändra sin beställning. Lagerprodukter.com förbehåller sig rätten att neka till order.

Betalning

Vi tillämpar 30 dagars kredit för företag och betalning via Klarna för privatpersoner. Vi förbehåller oss rätten att tillämpa kreditprövning och ber därför om organisationsnummer vid företagsköp. Faktura mailas efter leverans.

Alltid fraktfritt

Hos lagerprodukter.com är det alltid fraktfritt inom Sverige. Alla produkter levereras till den leveransadress som anges vid beställning. Vid leverans till öar som saknar broförbindelse träffas separat avtal om eventuell fraktkostnad beroende på produkt och leveransadress.

Leveranstid

Vi försöker alltid att leverera våra produkter så snabbt som möjligt. Information om en produkts uppskattade leveranstid finner ni på respektive produktsida.

Transportskador

Kunden ansvarar för att godset undersöks direkt vid mottagande, innan fraktsedeln kvitteras. Skadad produkt kan inte reklameras i efterhand. Eventuella fel på emballage eller produkt måste anmälas direkt till chaufför som skall signera detta på fraktsedel. Därefter kontaktar kund lagerprodukter.com om transportskada.

Force Majeure: Lagerprodukter.com är inte ansvariga för skada eller försening som beror på lagbud, myndighetsåtgärd, mobilisering, krigshändelse, beslag, valutarestriktion, systemfel, fel eller inskränkningar i leveranser från underleverantörer, strejk, lockout, bojkott, blockad eller annan liknande omständighet som antingen hindrar eller försvårar vårt fullgörande i sådan grad att det ej kan ske annat än till onormalt hög kostnad.

Returer

Som privatkund har du 14 dagars returrätt enligt konsumentköplagen. Meddela oss inom 14 dagar efter mottagen leverans genom att kontakta vår kundservice på info@lagerprodukter.com eller ring 020-10 50 50. Godset måste skickas tillbaka i originalförpackning och vara i ursprungligt skick för full kreditering. Om produkten är använd mer än vad som anses tillräckligt och/eller om produkten är skadad förbehåller vi oss rätten att göra en värdeminskning på upp till 100%. Kostnad för returfrakt beräknas alltid av lagerprodukter.com och betalas av kund. Eventuella skador som uppstår vid frakt betalas av kund. Returrätt gäller inte för köp av specialprodukter mot offert.

Som företagskund har du ingen ångerrätt eftersom distansavtalslagen enbart omfattar avtal mellan konsumenter och näringsidkare.

Reklamationer

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer i en eventuell tvist.

Kundtjänst

Telefontider 8–17 måndag–fredag. Vi håller lunchstängt mellan 12–13.