Din kundvagn är tom

HemLyftTrucktillbehörTruckskopa

Truckskopa

Få ut så mycket som möjligt av trucken med en rejäl truckskopa att använda för underhåll, ploga snö, sprida ut grus och mycket mer. I sortimentet finns kraftiga skopor som är framtagna att användas i verksamhet dagligen. En truckskopa tillverkas i 3 mm stålplåt som är mycket hållbar och står emot slitage på ett fantastiskt sätt. Välkommen att kontakta oss vid frågor om produkterna – vi hjälper gärna till med tips och råd!

Köp truckskopa online – För snö, grus & avfall

Låt en truckskopa bli det självklara valet för att underhålla ute på fastighetens gård eller underhåll som att flytta sågspån och flis. Det finns truckskopor som kan hantera olika stora volymer, från 1000 liter och uppåt. Stålplåten är pulverlackerad vilket utgör ett extra lager av skydd från det dagliga slitaget. Utformad för att snabbt kunna fästas på truckens gafflar i standardmått. På respektive produkt finns specifikation om vikt, höjd och andra väsentliga detaljer. En truckskopa som kan hantera mer volym är också större rent storleksmässigt.

Smidig snöröjning med snöskopa för truck

Avlägsna all snö lekande lätt genom att använda en snöskopa för truck. Optimal att använda på mindre ytor eller lite trängre platser där en traktor inte kan köra. I framkant på en snöskopa för truck finns ett kraftigt slitstål för att klara av att få stötar och slitage som uppstår under plogning. På produkten finns en gaffellåsning vilket bidrar till säker hantering i varje moment. Låsningen säkerställer exempelvis att skopan sitter kvar också när den lyfts och snö tippas ut.