Din kundvagn är tom

HemTransportVagnarRullvagn

Rullvagn

Transportera gods på ett enkelt sätt genom att använda en tralla, rullvagn, pallvagn eller skivvagn. Framtagen att användas dagligen i de tuffaste miljöer. Industrier, verkstäder och andra platser där tunga föremål och pallar flyttas mellan olika platser. Lagerprodukter har ett brett sortiment av transportvagnar som underlättar den dagliga verksamheten. Här hittar ni den produkt som motsvarar era behov. Kontakta oss på hemsidan via formuläret eller på telefon 020-501010 vid frågor, vi hjälper gärna till.

Köp rullvagn i rostfritt stål online

Rostfritt stål är ett material med imponerande egenskaper. Det har en hög stöttålighet och klarar av mycket vikt trots sin kompakta storlek. En rullvagn i rostfritt stål är enkel att hålla ren och finns i flera storlekar. Med en rullvagn på hjul går det att förflytta det mesta – från många små saker till stora EU-pallar. Respektive produkt i sortimentet har en utförlig beskrivning om dess funktion och mått. En rullvagn kan nyttjas både inom- och utomhus av både privatpersoner och företag.

Hållbar tralla, pallvagn och skivvagn

Samtliga produkter i sortimentet håller mycket hög kvalitet och kommer från välkända tillverkare. Tralla, pallvagn och skivvagn som underlättar transport av tunga och otympliga föremål. Flera av modellerna är utrustade med punkteringsfria hjul för att kunna köras på alla underlag. En tralla är en smidig flyttbräda som tyngre föremål placera på för att enkelt rullas till annan plats. Pallvagn och skivvagn är utformade för det specifika syftet att lasta exempelvis stora OSB-skivor. Arbeta effektivt och ergonomiskt med smarta rullvagnar som klarar av mycket slitage.