Din kundvagn är tom

HemAvfallSopsäckar

Sopsäckar

Kraftiga sopsäckar för alla tillfällen. Storpack med sopsäckar till bra pris i papper och plast som fungerar i tuffare miljöer i flera storlekar. Hitta de modeller som passar till era behov. Enkel hantering av diverse avfall och sopor. Optimal för att placera i exempelvis säckhållare och alltid ha av sopsäck inom räckhåll. Vid frågor är ni alltid välkommen att kontakta Lagerprodukter, vi hjälper gärna till. Ni når oss direkt på hemsidan eller på telefon 020-105050.

Köp kraftiga sopsäckar för lager, butik och industri online

Lager, butik och industri ställer stora krav på produkter som klarar av mer slitage. Sopsäckar tillverkade för det här ändamålet tål mycket mer än vanliga modeller. Det finns flera varianter beroende på vilket typ av avfall som kastas. Att ha rätt produkter är också en säkerhetsfråga. Minskad risk för att anställda kommer i kontakt med det kasserade avfallet när stora sopsäckar håller tätt. Läs mer på respektive produkt för fullständig information om respektive produkt för att hitta den optimala sopsäcken till era behov.

Stora sopsäckar på 60, 125, 160 och 240 liter

Sopsäckar finns i flera storlekar. I det breda sortimentet finns modeller som rymmer 60, 125, 160 och 240 liter. För att inte behöva byta sopsäckar går det att välja en större modell. Lagerprodukter säljer sopsäckar i flerpack vilket ger ett bättre pris. Från oss handlar ni alltid med fri frakt och snabb leverans, för att fort kunna börja använda de beställda sopsäckarna. Beställ endast en storlek eller flera olika storlekar för att använda till olika typer av avfall på arbetsplatsen.

Slitstarka och hållbara sopsäckar i papper eller plast

Samtliga sopsäckar som Lagerprodukter säljer är återvinningsbara. Plastmaterial i återvunnen polyeten är ett starkt material som har minimal miljöpåverkan. Sopsäckar i papper är tillverkade av förnybara råvaror från diverse olika träspill. Det kan vara rester som kommer från skogsavverkning eller sågverk. Mycket hållbara produkter som dessutom är väldigt slitstarka. Flera papperssäckar är våtstarka vilket gör att de kan användas till avfall som är lätt fuktigt utan att gå sönder. Pappersmaterialet innebär att det är komposterbara sopsäckar som är optimala för många tillfällen.

Brett sortiment för smidig hantering av sopor och avfall

Gör det enkelt att hantera all typ av avfall och sopor. En väl fungerande sopsortering med sopsäckar med handtag gör det lätt att hantera alla typer av avfall. Handtag gör det lätt att bära sopsäckar även för exempelvis trädgårdsavfall eller sortering av kartong. De kan även användas som bygger sopsäckar för att hantera och sortera olika typer av sopor. Kan likaväl användas i det privata garaget som på större industrier. Tjocka sopsäckar som tål att användas inom många olika områden i daglig verksamhet.