Din kundvagn är tom

HemLyftLyftvagn

Lyftvagn

En lyftvagn kommer till stor användning i många situationer som exempelvis vid godskörning, in- och urlastning av lastbilar och transportfordon samt i verksamheter som butiker, verkstäder och lager. En elektrisk eller hydraulisk lyftvagn underlättar arbetet och gör det ännu mer effektivt. De elektriska modellerna levereras med batterier som klarar av en hel arbetsdag och även är utrustade med funktioner som till exempel inbyggd våg. Om ni har frågor om våra produkter är ni välkomna att kontakta oss.

Underkategorier

Elektrisk lyftvagn med hög batterikapacitet

En förändring som tydligt ökar effektiviteten är att byta ut manuella lyftvagnar mot elektriska varianter. Dessa har god kapacitet på batterierna och klarar utan problem att användas under en hel arbetsdag. Ju fler lyft som vagnen kan bistå med, desto mer ökar er effektivitet och kapacitet i verksamheten. En av skillnaderna mellan modellerna i vårt sortiment är hur mycket lyftkapacitet som respektive lyftvagn har. De allra starkaste varianterna klarar att lyfta upp till hela två ton.

För tunga lyft vid godskörning och lastbilstransporter

Vissa yrkesgrupper är mer utsatta än andra när det gäller tunga lyft i arbetet. Vid exempelvis godskörning och transporter i lastbilar är det vanligt med att stora mängder av EUR-pall ska lastas på och av. Med en lyftvagn görs detta arbete så enkelt och skonsamt som möjligt. Att ha en stark och tålig lyftvagn bidrar till säkra lyft, samtidigt som arbetet kan utföras så snabbt som möjligt. Rejäla produkter för att hantera tunga lyft är en investering både i verksamheten och personalens välmående.

Hydraulisk lyftvagn för hantering av EUR-pall

De lyftvagnar som produceras idag klarar av att hantera EUR-pallar, en vanlig standard och mått på de pallar som används för att transportera och förvara olika typer av produkter och varor. I sortimentet på Lagerprodukter.com har vi modeller för flera olika syften och användningsområden. Vi har allt från helt elektriska motorlyftvagnar till eldrivna dragvagnar och manuella gaffelvagnar. De elektriska modellerna finns också med en inbyggd åkplatta som underlättar för snabba transporter.

Lyftvagnar till verkstäder, butiker och lager

I krävande arbetsmiljöer är det viktigt med personalens säkerhet och att man har den utrustning som krävs för att göra ett så bra jobb som möjligt. Detta gäller oavsett om det handlar om en verkstad, butik eller ett lager. Att ha bra produkter som personalen kan använda sig av bidrar till en lägre risk för olyckor och att ni kan hålla uppe en god effektivitet i arbetet. När ni beställer från Lagerprodukter.com är det alltid fri frakt i kombination med snabba leveranser. Bland våra kunder finns både privatpersoner, företag och offentliga verksamheter. Välkommen du också!