Din kundvagn är tom

HemFörvaringSkåp

Skåp

Robusta och tåliga skåp behövs för att skapa ordning och reda i lokalerna, oavsett om det handlar om ett omklädningsrum eller i verkstaden. Vi har skåp som passar utmärkt för exempelvis förvaring av värdeföremål, ytterkläder, verktyg och kemikalier. Hos oss hittar ni skåp i plåt och metall i olika storlek som kan användas i er verksamhet, beroende på vilket behov som finns. Om ni vill ha tips och råd är ni varmt välkomna att kontakta oss via mejl eller telefon. Vi hjälper gärna till för att ni ska hitta rätt produkter.

Underkategorier

Robust och svetsat skåp i metall och plåt

På industrier, lager och i butiker krävs det hållbara produkter som klarar av tufft, dagligt slitage. Skåp i metall och plåt är tillverkade för att tåla lite hårdare tag och kan användas under en längre tid. Hos oss hittar du allt från kraftiga helsvetsade skåp där du kan förvara kemikalier i till låsbara verktygsskåp och smala skåp som passar i omklädningsrum. Utgå ifrån den lokal och yta där skåpet ska placeras i och vilket behov som ni har. Skåpets bredd och djup bör ni anpassas efter den befintliga ytan. Rejäla möjligheter till förvaring kommer alltid till användning, både om ni är ett företag eller om du handlar som privatperson till det egna hemmet.

Z-skåp med två och fyra dörrar

I allmänna och offentliga utrymmen som omklädningsrum på idrottsanläggningar, gym, simhallar och skolor är Z-skåp en bra och effektiv lösning. Skåpet är utformat som ett Z och innehåller en avlång del där du kan förvara kläder och en kortare del där exempelvis väskor, skor, utrustning, skolböcker kan placeras. Varje dörr har ventilationsgaller som hjälper våta kläder att andas. Z-skåpen finns att köpa i färgerna röd och blå. Skåpen placeras antingen direkt på golvet eller så kan du få upp dem en decimeter över golvytan med hjälp av en bensats som du kan köpa till.

Köp billiga och hållbara plåtskåp online

Det finns många olika typer av plåtskåp att välja mellan i vårt breda sortiment online. En av fördelarna med att handla på nätet är att du i lugn och ro kan läsa och jämföra olika modeller. Vi har alltid bra priser och snabb, fri frakt. Produkterna som vi säljer är tillverkade för att klara tuffa och påfrestande miljöer. Plåtskåpen har många användningsområden och kan användas av både privatpersoner, företag och kommuner. Ett skåp av hög kvalité håller i många år och klarar av allt från leriga skor till oljiga verktyg utan att ta skada. Du kan köp ett enstaka skåp med en dörr eller förvaringsskåp med 10 egna fack. Vi har något för alla tänkbara behov och miljöer.

Passande skåp för garage och tvättstuga

I både garaget och tvättstugan finns det stora krav på förvaring av tillbehör som tvättmedel och kläder, verktyg och andra nödvändiga tillbehör. Det är önskvärt att ha tillgängliga och lediga ytor att arbeta på. Du kan underlätta för dig och din familj genom att handla smidiga och snygga skåp. Till garaget kan det behövas både verktygsskåp och vanliga skåp till förvaring. Du kan själv utforma en passande smart förvaringslösning till hemmet, upptäck sedan hur ljuvligt det är med ordentlig ordning och reda. Du kan utan problem hitta det du letar efter och vara så effektiv som möjligt. Många av oss är “samlare” och det går inte att ha för mycket förvaringsutrymmen, särskilt i garage och förråd.