Din kundvagn är tom

HemLyftTruckarPlocktruck

Plocktruck

På många lager är en plocktruck ett ovärderligt inslag i den dagliga verksamheten. Pallar, tunnor och annat gods kan med lätthet flyttas mellan olika utrymmen. En plocktruck klarar med lätthet av att utföra många varierande uppgifter och att lyfta upp på högre höjd. Vi säljer robusta produkter som är tillverkade för daglig användning. Mångsidig plocktruck med stort fokus på alla säkerhetsaspekter. Kontakta oss på Lagerprodukter för mer information och hjälp att hitta rätt. 

Köp höglyftande plocktruck online

Många lager använder sig av hyllsystem där varor behöver staplas på högre höjder. Köp en höglyftande plocktruck online och utför tunga lyft på ett kontrollerat sätt. Plocktruckar är utformade för att klara av högre höjder men samtidigt vara enkel att hantera. Körsäkerheten ligger i fokus då trucken är utrustad med förarskydd och grindar. Den bidrar till en ökad produktivitet på företaget då all plockning går att genomföra i bra tempo och klarar snabbt av de utmaningar som den ställs inför.

Smidig lågplocktruck för lager & industri

Finns inte behov av lyft till hög höjd finns plocktruck som är låglyftande. Optimalt utformad för att flytta pallar i golvhöjd och manövrera. Elektronisk styrning gör maskinerna mycket följsamma vilket kombineras med genomtänkta reglage. En plocktruck kan användas till de flesta varor och gods och minskar den manuella hanteringen avsevärt. På respektive produkt finns information om lyfthöjd, viktkapacitet och annan relevant information. Plocktruckar bidrar till ett jämnt flöde med hantering av stora och tunga pallar. Lagerprodukter har ett brett sortimentet av produkter som är utformade att klara av även de tuffaste miljöer.