Din kundvagn är tom

HemLyftLyftvagnGaffelvagn

Gaffelvagn

Hos oss hittar ni ett bra utbud av gaffelvagnar som är konstruerade för att förenkla vardagen för våra yrkeskunder. Allt är tillverkat på proffsens villkor och för de miljöer som krävs för arbete på till exempel industrier, lager och verkstäder. Om du behöver behöver du hjälp med att välja rätt gaffelvagn för dina behov är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi till.

Köp rejäl gaffelvagn med hög kapacitet

Att köpa in gaffelvagnar är en bra investering för industrier, lager och andra arbetsplatser där det frekvent förekommer lyft av tunga föremål. Det kan vara pallar med varor, säckar, material eller andra objekt som behöver lyftas och flyttas. Det är viktigt att gaffelvagnen har hög kapacitet och kan lyfta mycket vikt. Hos oss hittar du modeller som klarar av att lyfta upp till 2500 kg. Välj den modell som passar bäst för de behov som ni har utifrån funktion och lyftkapacitet.

Handtruck med våg och quick-lift

Om det finns behov av att veta hur mycket godset väger finns det idag handtruckar som har inbyggd våg. Då vet ni direkt hur mycket vikt det är som ni hanterar vilket kan vara nödvändigt för att undvika lyft som är för tunga för gaffelvagnen. Funktionen quick-lift gör hela lyftet enkelt då första pumpslaget lyfter upp gafflarna till godset och nästa pumpning lyfter upp lasten. Allt utan att du behöver lägga någon kraft själv för att kunna lyfta upp tunga föremål från marken.

Gaffellyftvagn för lätta lyft av tung last

Tunga lyft är något som många företag dagligen hanterar i en mängd olika branscher, allt från industrier och verkstäder till matvarubutiker och lager. Gaffelvagnar gör att det tunga lyftet blir enkelt att utföra på ett säkert sätt för personalen. Undvik att riskera exempelvis ryggskador vid lyft och skapa förutsättningar så att alla kan hantera tung last med rätt utrustning. Hos oss hittar ni hållbara produkter av hög kvalitet som klarar av tuff användning i påfrestande miljöer.

Vad är en gaffelvagn?

En gaffelvagn kan enklast beskrivas som en manuell gaffeltruck. Det är en smidig vagn att använda för att lyfta tunga pallar och andra föremål. För många av gaffelvagnarna går det att ställa in hur brett gafflarna ska vara för att anpassas till det som ska lyftas. Du kan välja mellan singel- eller boggiehjul. Singelhjul passar bäst på plant underlag eller om pallen behöver hanteras från långsidan. Boggiehjul är extra bra vid riktigt tunga laster, trösklar, på lastbilsflak eller underlag där det är grusigt. Varje typ av hjul på gaffelvagnar har sina för- och nackdelar.