Din kundvagn är tom

HemSäkerhetSpeglarBevakningsspegel

Bevakningsspegel

Få en bra översikt i butik och på andra platser med en bra övervakningsspegel. En bevakningsspegel monteras exempelvis i taket och finns i flera modeller och storlekar. Kvalitetsprodukter som är tillverkade för lång användning i varierande miljöer. Installera inom- eller utomhus för att alltid kunna ha överblick av ett större område på ett enkelt sätt. Behöver du hjälp att hitta rätt i sortimentet finns Lagerprodukter här – kontakta oss direkt via sajten eller ring på 020-105050.

Köp övervakningsspegel för bevakning i butik och lager

I butik rör sig många människor och det kan finnas behov av att upptäcka snattare och minska skadegörelse. På lager kan det finnas behov av ökad säkerhet och närvaro. I båda fall är en övervakningsspegel ett bra alternativ. Beroende på hur yta som behöver uppsikt finns det flertalet storlekar att välja mellan. Alltid enkelt att snabbt få uppsikt över hela lokalen och ha koll på vad det är som sker. Kupolformad bevakningsspegel som är robust i sin utformning och framtagen för att kunna användas i de flesta typer av miljöer.

Butiksspeglar i kupolform som kan placeras på vägg eller tak

Kupolformen gör att denna typ av butiksspegel kan placeras på flera ställen. Det finns modeller som både är 180 grader och 360 grader. Kan placeras i både taket eller på väggen beroende på utrymmet som behöver övervakas samt vilka alternativ som finns till placering. Vid leverans finns förborrade hål för snabbare och enklare montering. Ett optimalt alternativ för att också få uppsyn av varje dold yta och döda vinklar. Utforska sortimentet och hitta en övervakningsspegel som kommer att bidra till en ökad säkerhet i varje vrå.