Din kundvagn är tom

HemTransportVagnarSkivlyft

Skivlyft

Skivlyft kan användas i många situationer och underlättar vid montering av exempelvis gipsskivor. Varje skivlyft har justerbar höjd för att kunna användas i många utrymmen. Robust konstruktion som tål att användas i professionella sammanhang. Lagerprodukter har ett brett sortiment med prisvärda produkter och alltid fraktfritt. Underlätta arbetet och investera i skivlyft som underlättar tunga lyft och håller skivor enkelt på plats vid montering. Varmt välkommen att kontakta oss via formuläret eller ring på telefon 020-105050.

Köp skivlyft för lager och industri online

Skapa en ergonomisk arbetsställning med skivlyft till bra pris. En skivlyft kan lyfta höjder från 1790–3000 mm och har en inbyggd lastbygel som håller skivor enkelt på plats vid all hantering. De låsbara hjulen rullar lätt och är låsbara för ökad säkerhet. Går att använda på. Ånga typer av underlag och står mycket stadigt. En belastning med kapacitet på upp till 70 kg gör skapar en flexibilitet i användning. Enkel att montera vid leverans och smidig hantering.

Tiltbar skivlyft för gips

För att kunna använda en skivlyft på ytor som är både plana och i vinkel är de tiltbara. En tiltbar skivlyft kan ställas in för att nyttjas i olika vinklar vilket maximerar funktionen vid snedtak. Gipsskivor är svår att hantera på egen hand. Med en skivlyft för gips blir det möjligt att arbeta effektivt och ha bra stöd hela vägen. Investera i användbara redskap och få arbetet utfört. Lagerprodukter har alltid ett uppdaterad utbud av bra produkter!