Din kundvagn är tom

HemLyftLyftbord

Lyftbord

Lyftbord skapar en bättre arbetsmiljö där tunga föremål kan lyftas upp till en bättre arbetshöjd. Här hittar ni lyftbord i många olika utföranden för bland annat industri, verkstad och lager. Vi har allt från små, mobila modeller till stora lyftar som är stationära och som alla klarar av att lyfta olika mycket vikt. Vid beställning från oss är det alltid fri frakt och snabba leveranser. Har ni frågor eller är i behov av tips och råd är ni välkomna att kontakta oss.

 

Underkategorier

Mobila lyftbord på hjul för verkstad och industri

På verkstäder och industrier där arbetet utförs på olika platser i lokalen kan mobila lyftbord vara en bra lösning. Lyftbordet står då på hjul och är enkelt att flytta runt. Detta är perfekt för exempelvis verkstäder som tar emot tungt gods och sedan vill flytta det i lokalen på ett sätt som är både smidigt och skonsamt för personalen. En annan fördel med mobila lyftbord är att dem går att sänka ner till en lägre höjd vid till exempel lastning, för att sedan kunna höjas upp till bra och lämplig arbetshöjd när arbetet ska utföras.

Hög kapacitet – från 500 & 100 kg till 3 & 4 ton

Det finns flera typer av lyftbord att välja mellan, den största skillnaden brukar vara hur pass mycket vikt som borden har kapacitet för.  I ditt val av lyftbord bör du utgå ifrån hur mycket vikt som ni hanterar och därefter välja en passande produkt för er verksamhet. Mindre lyftbord klarar av att lyfta från 100 kg och upp till 500 kg. Större lyftbord klarar av att lyfta flera ton, ofta upp till mellan tre och fyra ton. Ett lyftbord med lägre kapacitet brukar vara mindre och smidigare att hantera, vilket passar dem som vill ha ett mobilt alternativ för sitt gods och som kan flyttas runt i lokalen.

Köp lyftbord för hiss och lastkaj

För att hantering av varutransporter och god ska kunna lyftas på ett ergonomiskt sätt är det lämpligt att använda sig av lyftbord. Bordet passar bra vid till exempel hissar och lastkajer. Samma sak gäller om det är varor som ska skickas vidare med transport till kund. Hos oss på Lagerprodukter finns ett brett sortiment inom flera områden med riktigt bra priser. Här hittar ni lyftbord som även kan användas utomhus och som har hög kvalitet. Det finns en rad olika modeller och alternativ att välja på, allt för att ni ska hitta den perfekta lösningen för just er.

Rostfritt lyftbord för pall

Idag fraktas många saker på pallar som både skyddar produkterna och är smidiga att lasta på och av en lastbil. Genom att använda ett lyftbord blir hanteringen enkel hela vägen. Fördelen med lyftbord i rostfritt material är att de lätt går att hålla rena, oavsett om det är olja eller annat som gjort lyftbordet smutsigt. Använd smarta lösningar och upptäck hur många användningsområden som ett lyftbord har. Produkterna som ni köper hos oss är tillverkade för att vara hållbara och klara av de mest påfrestande miljöer varje dag.