Din kundvagn är tom

HemFörvaringSkåpFörvaringsskåp

Förvaringsskåp

Öka säkerheten i gemensamma ytor genom att göra det möjligt för personal, medlemmar och andra personer att låsa in sina värdesaker i ett låsbart förvaringsskåp i plåt. Förvaringsskåpen passar perfekt i exempelvis omklädningsrum och kommer i olika storlekar och med ett varierat antal fack – från fyra upp till tio stycken. Perfekt för föreningar, kommuner, företag och privatpersoner. Kontakta gärna oss om ni har frågor kring produkterna eller vill göra en beställning.

Förvaringsskåp med fack och lås

På företag och på offentliga platser, som simhallar och idrottsplatser, finns det ofta ett behov att att förvara privata tillhörigheter. Skapa ett bra och säkert utrymme med hjälp av hållbara och slitstarka förvaringsskåp. Skåpen kan användas både för fasta platser för er personal, eller för gäster på exempelvis ett gym. Förvaringsskåpen är i metall och levereras med cylinderlås och tillhörande nycklar. Dessa små och stora förvaringsskåp går att beställa i rött och blått. Vid beställning från oss är det alltid fri frakt och snabb leverans till er. Investera i säker förvaring med prisvärda förvaringsskåp. 

Slitstarkt skåp i plåt och metall

Köp ett robust skåp som passar lika bra på kontoret som på lagret eller i en verkstad. Skåpen är slitstarka och tillverkade i plåt och metall. Om dem inte används under en period går det att fälla ihop dem och de blir endast en decimeter tjocka. Skåpen fälls ut och ihop på mindre än en minut och passar därför bra till er som behöver extra flexibel förvaring. När behovet inte finns är det bara att fälla ihop och ställa undan skåpen. Det ingår tre fasta hyllplan till varje skåp och totalvikten är på 45 kilo.

Förvaringsskåp som passar garage, kontor och verkstad

Ett förvaringsskåp kan användas i många utrymmen, till exempel i garage, kontor och verkstäder både för privatpersoner, företag, kommuner och myndigheter. De förvaringsskåp som ni hittar hos oss är tillverkade för att tåla alla krävande miljöer och tuffa påfrestningar under lång tid. Det är ett bra och hållbart val för miljön eftersom ett låsbart förvaringsskåp håller under många år. Med tanke på skåpens breda användningsområden finns det många olika möjligheter för vad ni kan tänkas använda skåpen till. Lås in exempelvis dyra verktyg, personliga tillhörigheter eller känsliga dokument på ett säkert sätt.

Låsbara förvaringsskåp till omklädningsrum

I ett omklädningsrum behöver personal och besökare kunna låsa in sina saker. I offentliga sammanhang som på ett badhus eller i en idrottshall kan det vara svårt att ta med sig kläder, plånböcker, mobiltelefon och nycklar för att ständigt ha sina tillhörigheter under uppsikt. Ett förvaringsskåp i metall är ett bra och säkert alternativ att använda sig av. Vi har både smala skåp och modeller som är lite bredare, dessa kan kombineras utefter vilka behov och utrymmen som finns hos er.