Din kundvagn är tom

HemTransportVagnarPostvagn

Postvagn

Ta hand om den in- och utgående posten på ett smidigt sätt med en postvagn. Att använda postvagn är populärt på skolor, större företag och andra ställen för att hantera de dagliga försändelserna. Lagerprodukter säljer postvagn i robust utförande som klarar av det dagliga slitaget. Investera i smarta produkter som bidrar till en smidigare arbetsmiljö varje dag. Vid frågor om produkten, leverans eller annat når du oss alltid via formuläret på hemsidan eller på telefonnummer 020-105050.

Köp postvagn med handtag online

En postvagn låter användaren förvara försändelserna i ergonomisk arbetshöjd och den är lätt att skjuta på. Handtaget är tillverkad i plast och lätt att hålla rent. På postvagnen finns broms på två av fyra hjul när den ska stå still. Kan användas till många typer av gods som behöver flyttas inomhus från en plats till en annan. Beställ en postvagn online och ta del av fri frakt och snabb leverans. Lagerprodukter säljer bra produkter som är utformade att klara av tuffa tag och daglig användning.

Smidig korgvagn för kontor och lager

Det ryms mycket god i en korgvagn som är smidig att hantera även i trånga utrymmen. Korgvagnen har en klassisk design och är elförzinkad. Modellen har två korgar – en djupare på toppen och en något grundare vid marknivå. Korgarna har olika djup för att kunna hålla saker på plats på ett säkert sätt. Här går det att förvara både små och stora föremål i exempelvis skolor eller affärer. Optimal att använda på kontoret eller lagret för att på ett enkelt sätt få med sig block, pennor eller varor som ska ut på hyllor.