Din kundvagn är tom

HemLyftDomkrafterHydraulisk domkraft

Hydraulisk domkraft

Gör tunga lyft enkla att utföra med hjälp av en hydraulisk domkraft av bra kvalite. I vårt sortiment finns både universaldomkrafter och tådomkrafter. Kompakta och flexibla modeller som fungerar till en rad olika uppgifter inom lager, verkstad och industri. Domkrafterna finns i flera storlekar och har kapacitet att lyfta från ett tre ton upp till hela 25 ton. Produkterna passar både till företag och för privatpersoner som behöver utföra tunga lyft. Kontakta gärna oss om du har frågor om våra hydrauliska domkrafter.

Köp hydraulisk domkraft online

Lagerprodukter säljer produkter av hög kvalitet till riktigt bra priser. Vid beställning av en hydraulisk domkraft online har du alltid fri frakt och snabb leverans. En av fördelarna med att handla online är att du kan läsa på om varje modell och noggrant undersöka vilken som passar bäst för dina behov. En hydraulisk domkraft har lång livslängd och är något som kommer att kunna användas under många år framöver i verkstaden, garaget eller fabriken. Den fungerar utmärkt vid exempelvis reparationer, underhåll och installation av tyngre maskiner.

Lyftkapacitet från 3 till 25 ton

Domkrafterna i vårt sortiment klarar av att lyfta från tre ton upp till 25 ton. Vilken lyftkapacitet som du behöver beror på hur behoven ser ut. De hydrauliska domkrafterna med lägre lyftkapacitet är mer kompakta och smidiga att använda, jämfört med de modeller som klarar 25 ton. Det är bra att tänka på om det är så att ni kommer att behöva flytta domkraften ofta. Modellerna är robusta och mycket stadiga i ett kompakt utförande. Domkraften blir ett perfekt hjälpmedel för hantering av många typer av tunga föremål, som exempelvis maskiner, bilar och andra fordon.

Universaldomkraft för verkstad och industri

En universaldomkraft kan användas till tunga lyft inom en rad olika områden. Domkraften lyfter med lyftfoten och lyftkroppen, sen kan lyfta både horisontellt och vertikalt. Det gör att domkraften kan hjälpa till att exempelvis lyfta upp pallar och liknande direkt från marken samt lyfta upp andra föremål till högre höjder. Med en vridbar kropp på 360 grader är det lätt att ställa in och komma åt där man behöver. På arbetsplatser som verkstäder, lager och industrier används universaldomkrafter ofta, den blir ett smidigt redskap för de tunga lyft som behöver utföras i verksamheten.

Hur fungerar en hydraulisk domkraft?

I en hydraulisk domkraft finns det en typ av hydraulik, precis som namnet antyder. Den består av två viktiga delar: en cylinder med hydraulolja och ett pumpsystem. Inuti pumpen flyttas vätska runt i systemet när du pumpar spakarmen upp och ner. Då uppstår ett tryck vilket är grunden till att du kan lyfta flera ton utan att det krävs massor med bakomliggande kraft. Trycket kommer när vätskan tvingas tillbaka genom cylindern till backventilen. Ett teknik som är stabil och pålitlig för både professionellt och privat bruk.