Din kundvagn är tom

HemFörvaringPallcontainer

Pallcontainer

Skapa en smart och genomtänkt förvaring genom att använda en pallcontainer. Det är en typ av av pallram som fästs på EU-pallar och gör det möjligt att förvara gods på ett smidigt sätt. Pallen kan sedan lyftas på plats i en pallhylla eller enkelt flyttas med exempelvis en truck. Välj mellan flera olika modeller beroende på vad som ska förvaras. Kom i kontakt med oss via formuläret på hemsidan eller telefon 020-105050 vid frågor och funderingar.

 

Med en pallcontainer, pallbur eller pallram är det enkelt att omvandla en pall till ett smart och praktiskt förvaringsalternativ. Flera av våra pallramar är dessutom staplingsbara för praktiskt förvaring. Pallburarna är även fällbara vilket gör att de tar minimal plats och lätta att förvara när de inte används. Vi har många olika alternativ både när det gäller storlek och öppningsmöjligheter. Alla produkterna är anpassade för EUR-pall.

Köp pallcontainer för lager och industri online

Pallcontainer är vanligt att använda på lager och industrier tack vare sin robusta konstruktion. Konstruktionen är utformad så att det går att fälla ned eller ta bort helt för att lättare kunna fylla på och plocka ur olika typer av gods. Många av modellerna är helt staplingsbara vilket gör att de är lämpliga att förvara. Det finns flera olika höjder att välja mellan på pallcontainer för en optimal funktion. Går snabbt och enkelt att montera utan att några verktyg behöver användas.

Pallbur och pallram för säker och effektiv förvaring

Investera i robust pallbur eller pallram att använda till effektiv förvaring varje dag. Pallram placeras och fästs direkt på EU-pall utan att någon typ av förberedelse krävs. När en pallbur inte används kan den fällas ihop helt platt och förvaras genom att ta upp minimalt med plats. Välj mellan olika utformning på pallbur och pallram för att kunna hantera olika typer av förvaring. Svensktillverkade produkter som är anpassade att användas i det svenska klimatet. Håller allt löst gods på plats vilket bidrar till en ökad säkerhet i den dagliga arbetsmiljön.