Din kundvagn är tom

HemLyftLyftvagnDragvagn

Dragvagn

Förflytta tunga föremål som står på hjul lekande lätt med en dragvagn. Koppla den till en släpvagn och låt motorn arbeta. Det bidrar till och skapar ett mer effektiv arbete och kan användas både inom- och utomhus. Kan användas både i privata sammanhang och i verksamhet. Kan användas till olika typer av vagnar och andra varor på hjul. Lagerprodukter hjälper gärna till och hitta rätt produkt för er. Ni kontaktar oss via formuläret eller på 020-105050.

Köp dragvagn för lager och industri online

Industrier och verkstäder är två områden där det ofta förekommer förflyttning av tyngre föremål dagligen. En elektrisk dragvagn har en dragkapacitet på upp till 1000 kg och rullar lätt med luftfyllda gummihjul. Det finns en inbyggd batteriladdare till de underhållsfria batterier som finns i dragvagnen. Handla online och ta del av den information som finns innan köp. Flexibel produkt som kan användas inom många olika områden. Alltid fraktfritt vid beställning från oss med snabba leveranser.

Elektrisk dragvagn för smidig hantering

Utför förflyttningar på ett ergonomiskt sätt med en elektrisk dragvagn. Styrhandtaget kan anpassas i tre vinklar för att bäst anpassas till flera användare. Den har en svängbar dragarm som har en automatisk återgång för säker hantering. Vid leverans är dragvagnen utrustad med standardfäste, särskilt anpassat fäste finns som tillval. Förflytta korgar på hjul eller annat gods mellan olika utrymmen med den starka motorn. Tack vare en kompakt utformning på denna dragvagn kan den användas i smala utrymmen.