Din kundvagn är tom

HemTransportRamperTröskelramp

Tröskelramp

Tröskelramp är en användbar produkt både inom- och utomhus. Skapa god tillgänglighet till exempelvis allmänna ytor eller ta bort stora höjdskillnader utomhus. Anpassa och bygg en ramp som helt motsvarar era behov. Lika användbar i offentliga som privata miljöer. Ramperna kan även nyttjas vid trånga ytor med begränsat utrymme. Installera enkelt en tröskelramp av hög kvalitet för långvarig användning. Kontakta oss direkt via formuläret på hemsidan eller ring oss på: 020-105050 vid frågor, vi hjälper gärna till!

Köp tröskelramp för utomhus och inomhus online

Behovet av att skapa mjuka övergångar kan finnas både inom- och utomhus. Excellent tröskelramp kan användas där ni önskar skapa en mjuk övergång. Välj bland tröskelramper online i olika höjder och storlekar. Från 1,8 cm till 13,1 cm. En tröskelramp för utomhusbruk är självdränerande vilket förhindrar att snö och is fastnar. De är tillverkade i giftfri plast och är helt nedbrytningsbar vid återvinning. Tröskelramperna klarar av en imponerande belastning på upp till 1000 kg. 

Anpassningsbar tröskelramp för lager och industri

Ingen plats är den andra lik varför det är viktigt att kunna anpassa varje tröskelramp. På lager och industri är det många tyngre föremål som förflyttas. Tröskelramper låter exempelvis en pirra smidigt rulla över och ingen risk att snubbla på stora trösklar. Montera en tröskelramp från in- till utgång, mellan två lokaler eller vid toaletten för att alla ska kunna besöka den. Lagerprodukter säljer olika delar där du monterar ihop till en tröskelramp i rätt höjd.