Din kundvagn är tom

HemSäkerhetSpeglarInspektionsspegel

Inspektionsspegel

Kontroll- och inspektionsspeglar kan användas vid många tillfällen. Använd för att enkelt se under ett fordon eller placera ut och undvik att det uppstår en kollision. Speglar i flertalet storlekar och med olika funktioner. Speglar som kan användas till flertalet olika syften. Tåliga produkter som är tillverkade för att klara av tuffa miljöer. Vid frågor gällande produkt eller leverans når du Lagerprodukter på 020-105050 eller via mejl direkt på vår hemsida.

Köp inspektionsspegel med belysning och LED-lampor online

Inspektera enkelt undersidan av ett fordon eller annat trångt utrymme med begränsade möjligheter att inspektera ordentligt. Inbyggda LED-lampor bidrar till att det blir ännu bättre sikt utan att det krävs extern belysning som behöver anslutas. Inspektionsspegel med belysning underlättar arbetet och har ett teleskopiskt skaft vilket gör det enkelt att nå. Välj mellan modell på hjul eller modellen som är mindre och endast handhållen. Underlätta arbetet och välj en spegel från sortimentet som har en passande diameter till dina behov.

Kontrollspegel för smidig övervakning inomhus och utomhus

Få enkelt uppsikt över allt som händer både inom- och utomhus. Det kan vara för att underlätta vid truckkörning eller bara för att skapa en bättre överblick över produktionen på en industri. En kontrollspegel finns i flera storlekar beroende på hur stor yta som det finns önskemål om att få uppsikt över. Produkten kan användas både inom- och utomhus och levereras med ett multijusterbart fäste. På så sätt kan en kontrollspegel monteras upp på de flesta ytor både snabbt och enkelt.