Din kundvagn är tom

HemLyftTrucktillbehörArbetskorg

Arbetskorg

Ett bra komplement till en truck är en arbetskorg. Arbetskorgen fästs på truckens gafflar och sedan är det klart för att utföra säkra personlyft. Samtliga korgar i sortimentet uppfyller de krav som Svensk Standard kräver enligt SS 3628. Det finns arbetskorgar i flera olika storlekar, anpassade från en till två personer. Ett bra och prisvärt alternativ för att kunna utföra arbete på en något högre höjd. Vid frågor eller för mer information är ni alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till med råd.

Köp arbetskorg till truck online

Få ut mer av din truck med en riktigt bra arbetskorg. Arbetskorgen är utrustad med högsta fokus på säkerhet för den som jobbar i korgen. I grinden finns ett fjädrande och dubbelverkande lås, det är dubbla säkerhetskedjor till låssprinten och i korgen finner du ett halkfritt golv. I dessa arbetskorgar till truckar kan ni arbeta med händerna fria och ändå känna er trygga. Kom ihåg att aldrig överstiga den totalvikt som är angiven till respektive arbetskorg. Detta gäller för totalt antalet personer som arbetskorgen är konstruerad för.

Säkra personlyft med arbetskorg för truck

Varje arbetskorg är tillverkad i robust material och framtagen att användas i de mest krävande miljöer. Om arbetskorgen ska flyttas med jämna mellanrum finns det även hopfällbara modeller. Detta blir ett fullgott alternativ till arbetskorgar som går att använda i många olika situationer. Innan arbetskorgen kan börja användas skall det genomföras en första besiktning. Efter denna skall det genomföras en återkommande besiktning av arbetskorgen för truck minst var tolfte månad. Denna typ av kontroll sker i syfte att alltid kunna garantera att personlyft som genomföras är säkra och trygga för den som är i korgen.