Din kundvagn är tom

HemLyftDomkrafterKuggstångsdomkraft

Kuggstångsdomkraft

Vid riktigt tunga lyft är en kuggstångsdomkraft ett väldigt bra hjälpmedel. Den klarar av att lyfta tyngre föremål både stadigt och säkert till en lämplig höjd. Kuggstångsdomkrafter är väldigt flexibla och är populära att använda sig av i bland annat verkstäder och industrier. Tack vare sin storlek är det enkelt att förflytta kuggstångsdomkraften till den platsen i lokalen där den behövs. De är tillverkade i en kraftig och robust konstruktion i härdat material. Kontakta gärna oss om du har frågor om våra kuggstångsdomkrafter.

Köp kuggstångsdomkraft online

Hos oss på Lagerprodukter kan du köpa en ny kuggstångsdomkraft online till lågt pris. Kuggstångsdomkraften står på en stadig fot som placeras på plant underlag. Konstruktionen med ett vevhandtag och kuggstång gör att det är lätt att veva upp även tyngre objekt. Detta innebär också att hanteringen av godset blir kontrollerat och säkert, både vi lyft upp och ner, oavsett om det är små eller stora föremål som ni ska arbeta med.

Robust och hållbar med lång livslängd

Kuggstångsdomkraft som vi erbjuder har alla en kraftig och mycket hållbar konstruktion av hög kvalite. Det gör att den är robust och har en lång livslängd, även vid långvarig och slitsam användning i krävande miljöer. Domkrafterna är tillverkade för att användas i till exempel industrier och verkstäder. Lyfthöjden för de kuggstångsdomkrafter som vi säljer är upp till cirka 1,2 meter. Detta gör domkraften användbar vid många typer av lyft, exempelvis fordon, maskiner och pallar.

Kuggstångsdomkraft med kapacitet på 3, 5 och 10 ton

De kuggstångsdomkrafter som vi erbjuder finns med lyftkapacitet på tre, fem och tio ton. Ju högre kapacitet, desto tyngre blir även själva domkraften. Detta gör att de mindre modellerna även är smidigare att flytta runt i lokalen, jämfört med de domkrafter som klarar tio ton. Vevhandtaget är infällbart för att underlätta vid förflyttningar och eventuella transporter. Modellerna är lätta att använda och ni kan utföra tunga lyft på ett sätt enkelt och skonsamt sätt för personalen.

Tunga lyft med både lyftklack och krona

Designen på en kuggstångsdomkraft är smart eftersom den både har en lyftklack och en krona att använda vid lyften. Lyftklacken sitter på sidan och användas för att enkelt lyfta objekt som står på marken. Kronan är toppen på kuggstångsdomkraften och den gör det möjligt att lyfta objekten ännu högre. Både klacken och kronan har en konstruktion som skapar en bra kontakt med ytan på godset som ska lyftas. Detta gör att lyften blir trygga och säkra att utföra, för både människa och föremål.