Din kundvagn är tom

HemLyftLyftvagnMotorlyftvagn

Motorlyftvagn

Varje lager och industri bör ha motorlyftvagnar som arbetsredskap. Med dessa elektriska pallvagnar blir materialhanteringen enkel och smidig, samtidigt som arbetet kan vara effektivt och utföras med god säkerhet för personalen. Vissa modeller kan även våg med antingen våg eller åkplattform, beroende på vilka behov som finns. Kapaciteten är från 1500 kg upp till 2 ton. Välkommen till oss när du vill investera i verksamhetens arbetsmaskiner. Kontakta oss gärna för mer information kring våra motorlyftvagnar.

Köp elektrisk motorlyftvagn online

Hantera gods och material enkelt med en elektrisk motorlyftvagn. De är tillverkade för att klara av mycket vikt och motorn gör förflyttningarna enkel. Några modeller av motorlyftvagnar har åkplatta där användaren själv kan åka med. Välj bland motorlyftvagnar som klarar av att lyfta olika mycket vikt. Lagerprodukter har ett brett utbud av produkter online, som håller en hög kvalitet. Vi hjälper gärna till vid frågor, kontakta oss genom formuläret på hemsidan eller ring oss på 020-105050.

Robust motorlyftvagn med våg

Motorlyftvagnar är tillverkade att användas i de mest påfrestande miljöer som lager och industrier. Flera modeller har inbyggd våg för att du snabbt ska kunna se vad godset väger. En våg är praktiskt inför att gods ska skickas med frakt eller för att vara säker på att inte för mycket vikt staplas på en hylla. Med motorlyftvagn är det bara ett knapptryck bort för att få upp gods på högre höjder. De är dessutom väldigt smidiga att använda i de flesta miljöer.

Låglyftare med kapacitet från 1500 kg upp till 2400 kg

Att få upp gods eller pallar direkt från golvet är ingen utmaning för en låglyftare. Låglyftare är utformade för att enkelt få upp föremål som placerats på golvet, på ett säkert sätt. Det finns modeller som har kapacitet från 1 500 kg upp till 2 400 kg. Hur mycket kapacitet du behöver beror på vilken vikt godset vanligtvis har. I sortimentet finner ni modeller som fungerar att använda på de flesta lager och industrier. Hanteringen av låglyftare är enkel och kan utföras av en person själv.

Motorlyftvagn med åkplatta – snabb & enkel godshantering

Ska godset flyttas mellan områden med lite större avstånd kan en motorlyft med åkplatta vara att föredra. De kommer upp i en körhastighet på 8,5 km/h och det är bekvämt att stå på åkplattan. Att åka med ger en snabb och enkel godshantering för alla tillfällen. I en motorlyftvagn finns ett bra batteri som räcker hela en tuff arbetsdag. Vid behov finns det möjlighet att byta ut till ett större batteri. Motorlyftvagnar har inbyggd servostyrning som gör att den är extra lätt att styra.