Din kundvagn är tom

HemFörvaringHyllorLagerhyllor

Lagerhyllor

Funktionella lagerhyllor i plåt, metall och stål. Många av hyllorna är anpassningsbara och kan kombineras med flera i samma serie, beroende på vilka behov som finns. Ni kan bygga upp passande sektioner och sedan investera i fler lagerhyllor, allt eftersom det krävs mer plats till förvaring. Om ni vill ha hjälp med att hitta den optimala lösningen för lagerhyllor och förvaringshyllor för just er får ni gärna kontakta oss. Du når oss alltid via mejl eller telefon, vi hjälper dig med att hitta det bästa upplägget.

Billiga lagerhyllor i plåt, stål och metall

Välj mellan våra robusta lagerhyllor i flera olika material. I vår breda utbud finns det billiga och prisvärda lagerhyllor för alla tänkbara behov och miljöer. Ett bra och effektivt lagersystem gör det enkelt för er att ha ordning på lagret. Hyllorna finns i olika storlekar, vi har modeller för både stora och små utrymmen som även kan anpassas beroende på vilken takhöjd som ni har. Merparten av våra hyllor klarar av hela 200 kg per hyllplan. Det innebär att en enda sektion kan förvara drygt 1,3 ton.

Passande förvaringshyllor till garage, förråd och verkstad

Det finns många områden där förvaringshyllor gör stor nytta. Några av dessa är garage, förråd och verkstad, hyllorna fungerar lika bra hos ett företag eller offentlig verksamhet som i ett privat hem. Det är alltid efterfrågat med ordning och redan för att snabbt och effektivt kunna hitta det verktyg eller föremål som efterfrågas. Med våra smarta hyllsystem kan ni bygga och kombinera helt efter vilka behov och önskemål som just nu har. Med förvarningshyllorna kan ni även justera både antalet hyllplan och hur stort utrymme som det ska vara mellan respektive hyllplan.

Smarta lagersystem för små och stora lager

E-handeln ökar ständigt, vilket är ett område som ställer nya krav på många företag som arbetar med försäljning av varor och produkter. Kunderna är kräsna och önskar oftast snabba leveranser av sina köp. Med hjälp av ett smart lagersystem kan ni vara produktiva och jobba så tidseffektivt som möjligt. Att utnyttja sina lagerytor och utrymme på bästa sätt gör även att ni kan hantera en större mängd produkter i ert lager.  Vid köp från oss på Lagerprodukter har vi alltid snabba och fria leveranser. Investera i ett nytt lagersystem och ta er hantering av varor till nästa nivå.

Köp slitstarka förvaringshyllor i plåt online

När du handlar online kan du i lugn och ro gå igenom och jämföra de olika alternativen av förvaringshyllor i vårt sortiment. Ni har möjlighet att läsa på om de specifika produkterna och kan vara noggranna i valet av att hitta den bästa hyllan för er. De förvaringshyllor som vi säljer är mycket slitstarka och tål tuffa och påfrestande miljöer, både i privata och offentliga sammanhang. Hyllor i exempelvis plåt är en investering som ni kommer ha nytta av under många år framöver. Välkommen till oss!