Din kundvagn är tom

HemTransportVagnarRullcontainer

Rullcontainer

Hantera varuleveranser, gods och andra föremål snabbt och enkelt med hjälp av en transportvagn. Det är populärt att använda som postvagn och kan utformas på flera sätt. Lagerprodukter säljer varuvagn av hög kvalitet som kan användas till en rad olika arbetsmoment. Smidigt och enkelt att frakta stora mängder gods på ett kontrollerat och enkelt sätt. Vi hjälper gärna till vid frågor om det finns frågor – kontakta oss via formuläret eller på telefon: 020-105050.

Köp rullcontainer för lager, verkstad och industri online

En rullcontainer kan användas överallt där gods, försändelser och annat behöver fraktas. Andra namn på produkten är varuvagn och postbur då den kan nyttjas till en rad olika områden. På vagnen sitter polypropylenhjul som klarar av att rulla på många typer av underlag. Två av hjulen är fasta och övriga två är rörliga vilket gör varuvagnen lätt att styra. Denna typ av rullcontainer klarar av en belastning på upp till 400 kg och levereras alltid med en garanti på fem år.

Varuvagn och postbur för smidig hantering av gods

Gods som dagligen ska förflyttas mellan olika avdelningar kräver bra logistik. Varuvagn och postbur har höga grindar varav en går att öppna och stänga. Allt gods kan på ett säkert sätt fraktas i en elförzinkad rullcontainer. Vid leverans är produkten omonterad och kommer med tydliga instruktioner att följa. Populär produkt som klarar av att användas i de flesta miljöer och kan likaväl användas till postpaket som smutsiga lakan. Skapa ett effektivare och smidigare flöde i den dagliga verksamheten med en robust varuvagn från Lagerprodukter.