Din kundvagn är tom

HemLyftLedstaplareManuell staplare

Manuell staplare

En staplare gör de tunga lyft enklare till både låga och högre höjder. Vi på Lagerprodukter säljer många olika modeller av staplare online. Här hittar du allt från manuella staplare till hydrauliska ministaplare. Staplarna har varierad lyfthöjd och kapacitet –  hitta den som passar bäst för just dina behov. Lagerprodukter har ett brett utbud av staplare för exempelvis lager, butiker och industrier. Kontakta oss för mer information om våra staplare – vi hjälper gärna till med tips och råd.

Köp manuell staplare & ministaplare online

Manuella staplare och ministaplare skiljer sig främst åt i storlek och lyftkapacitet. En ministaplare är mycket smidig att hantera i trånga utrymmen, medan en staplare klarar av att lyfta avsevärt mycket mer vikt. Utgå ifrån de behov som ni har i er verksamhet på till exempel ett lager eller i en industri. Det finns flera fördelar med att handla er nya staplare online. Här kan du titta igenom sortimentet och läsa mer om respektive produkt, för att se vilken modell som passar bäst för er. När ni beställer från Lagerprodukter är det alltid bra priser, snabba leveranser och gratis frakt.

Hydraulisk ministaplare med fotpump

Vid användning av en hydraulisk ministaplare med fotpump blir hanteringen lätt och arbetsmiljön skonsammare. Hydrauliken låter dig enkelt hantera lasten, både för att höja och sänka. Det finns också ett manuellt vridhandtag som går att använda vid behov. Den hydrauliska ministaplaren har fasta gafflar och en löstagbar plattform för att kunna användas inom flera olika områden. Den passar att använda både i det egna garaget eller för professionellt bruk. Den går också att använda som en manuell truck när det är mindre antal lyft som behöver utföras.

Manuell staplare med kapacitet på 1000 kg för tunga laster

Vid behov av större kapacitet för vikt är manuella staplare ett bra val. De klarar av att lyfta riktigt tunga lasterna på upp till ett ton (1000 kg). En manuell staplare är försedd med ett pumphandtag som pumpar någon enstaka centimeter i taget, allt för att ge dig en så hög precision som möjligt. Staplarna finns både i 1- och 2-stegsmodeller, där 2-stegs har kan lyfta till högre höjder. Vid valet av vilken manuell staplare som passar för er behöver ni utgå ifrån vilken lyfthöjd och lyftkapacitet som krävs för godset som ni arbetar med.

Smidig & enkel hantering av gods med manuell pallstaplare

Lagerprodukter säljer staplare från Silverstone, en välkänd kvalitetstillverkare. Det här är produkter som är framtagna för att dagligen användas i de mest krävande miljöerna. Det ger en säker och smidig hantering av gods som är perfekt på till exempel lager och i verkstäder. Ni kan lyfta och förflytta pallar eller annat gods med de rejäla gafflarna. Modellerna har hjul och handtag och kan enkelt flyttas till önskad position. Att använda en staplare är enkelt och ger en bra arbetsmiljö för personalen.