Din kundvagn är tom

HemLyftTrucktillbehörSnöplog

Snöplog

Utför snöröjning som ett proffs genom att använda genomtänkta produkter av högsta kvalitet. Det finns ett brett sortiment med snöblad att montera på truckar. Välkända tillverkare som levererar olika storlekar och modeller. En snöplog på truck underlättar hanteringen och bidrar till ett mer effektivt arbete. Går snabbt att montera på och av vid behov på truckar i standardstorlek. Kontakta oss via formuläret eller telefon 020-501010 vid frågor, vi svarar gärna på frågor!

Köp ställbart snöblad till truck online

Använd ett snöblad för att få bort snö från parkeringar, gångvägar och andra områden. Kraftiga snöplogar som finns både i fasta och ställbara modeller. Fasta modeller går att välja att vända för plogning åt både höger eller vänster. Ställbara går att vinkla och anpassa i större utsträckning. Tillverkad i stålplåt vilket gör att den är tålig och robust. Ett snöblad planteras på truckens gafflar vilket gör att det går fort att montera när snön kommer. Gaffellåsning säkerställer att snöbladet sitter på plats och ger en säker hantering.

Effektiv snöröjning med snöplog till truck

En truck är liten och smidig att hantera vilket gör det till en bra maskin för att hantera snö. Underkanten på en snöplog kan vara förstärkt eller ha en skyddande gummilist vilket förlänger dess livslängd. Fjädermekanism på en snöplog bidrar till en mer följsam mekanism vilket uppskattas av de som plogar större områden. I sortimentet finns det snöblad i flertalet bredder och storlekar. Välj rätt modell och storlek baserat på de områden som kommer att röjas från snö. Med en truckplog blir det lätt att hålla alla ytor rena från snö.