Din kundvagn är tom

HemLyftDomkrafterGaffellyft

Gaffellyft

Hantera tunga lyft på arbetsplatsen, i verkstaden och garaget på bästa sätt med hjälp av en gaffellyft. Med en hög kapacitet på upp till sju ton är det enkelt att lyfta föremål på ett säkert och korrekt sätt. En gaffellift är mobil och och anpassad för enkla och snabba förflyttningar. Med hållbara och starka produkter går det lättare att utföra arbetsuppgifterna på ett effektivt sätt. Har du frågor eller behöver tips och råd är du varmt välkommen att kontakta oss.

Köp hydraulisk gaffelyft

Gör tunga lyft så smidiga som möjligt. En hydraulisk gaffellyft med 2-positions lyftklack gör att lyften kan ske från en extra låg höjd, något som kan vara väldigt användbart. En slitstark gaffellyft av hög kvalite kan användas under många års tid. Lyften fyller en stor funktion där det till exempel är för lite utrymme för att använda en truck, men att det ändå finns behov av att kunna utföra tunga lyft. Domkraften kan fylla en mängd olika användningsområden och är ett givet inslag i en välutrustad verkstad.

Gaffellift med extra låg lyfthöjd

Att flytta objekt som står direkt på marken eller endast är upphöjda en liten bit från marknivån kan vara svårt. Om du använder dig av en gaffellift med extra låg lyfthöjd går det enkelt att få in lyftklacken och höja objektet till den höjd som önskas, eventuellt i samarbete med exempelvis en truck som sedan kan flytta det aktuella objektet till en annan plats. Att investera i en gaffellift är en långsiktig investering som kan användas i flera olika sammanhang, oavsett den står i exempelvis ett privat garage eller på lagret hos ett företag.

Gaffellyft med hög kapacitet på 4 och 7 ton

Vi erbjuder gaffellyftar som kan genomföra tunga lyft på upp till fyra respektive sju ton. Tack vare att lyftarna står på hjul är dem enkla att förflytta i lokalen, beroende på var och hur du behöver använda lyften. Den långa hävarmen gör att både lyften och förflyttningarna är enkla att genomföra. Hos oss på Lagerprodukter.se är både privatpersoner, företag och offentliga verksamheter återkommande kunder. Våra produkter håller hög kvalitet och är skapade för att tåla långvarig och slitsam användning.

Hitta billig gaffellift online

Att en produkt är dyr i inköp behöver inte betyda att den på något sätt är bättre. I vårt sortiment har vi prisvärda produkter till konkurrenskraftiga priser. När du handlar online från oss är det alltid fraktfritt och med snabba leveranser på några enstaka arbetsdagar. Du har också möjlighet att betala via faktura inom 30 dagar. Om ni har några frågor kring vilken typ av gaffellyft som passar ert behov är du välkommen att kontakta oss, vi hjälper gärna till med att svara på frågor.