Din kundvagn är tom

HemFörvaringHyllor

Hyllor

Här finns stabila hyllor som är byggda för att klara av mycket vikt. Hyllorna passar lika bra i ett privat garage som i en kommunal verkstad. Hyllorna är lätta att montera och finns i olika material och färger. Flera av hyllorna är flexibla och går att bygga och anpassa för att passa era behov. Bland våra kunder finns både privatpersoner, företag, kommuner och myndigheter. Om ni vill fråga om råd eller ha hjälp med er beställning får ni gärna kontakta oss.

Underkategorier

Flexibel förvaring av varor och gods med hyllor

Skräddarsy förvaringen utifrån era behov. Smarta hyllsystem gör det lätt att anpassa utrymmet mellan varje hylla samt antalet hyllsektioner. Hyllor är ett mycket bra sätt att förvara både varor och gods på. Välj modell på era hyllor utifrån hur stor vikt ni kommer att lasta dem med. Hos oss hittar ni ett brett sortiment inom många olika områden. Ni kan även kombinera olika modeller för att skapa det ultimata hyllsystemet för just era behov.

Slitstark plåthylla för lager, verkstad och kontor

Om ni har utrymmen med särskilt påfrestande och tuffa miljöer krävs det att produkterna är hållbara och tål mycket slitage. I exempelvis lager och verkstäder kan det både bli tungt och smutsigt. Våra plåthyllor är perfekta för sådana miljöer, varje hyllsektion klarar från 200 kilos belastning och uppåt, beroende på vilken modell ni väljer. Om det skulle läcka olja eller andra kemikalier är materialet lätt att underhålla och torka rent. Hyllplanen är tillverkade så att de ska fungera under många år, både i privata och offentliga miljöer,  oavsett vilket syfte och användningsområde som de har.

Skapa effektiva hyllsystem med förrådshyllor

Förrådshyllor skapar bra möjlighet till smart förvaring av både varor och gods. Tack vare effektiva och smarta hyllsystem går det att bygga till, bygga om och helt anpassa alla hyllor till det utrymme där de ska monteras upp. Samtliga beställningar från lagerprodukter.com har gratis frakt och det är alltid snabb leverans. Det finns alltid möjlighet att beställa en hyllsektion nu och komplettera med fler hyllsektioner om ytterligare behov uppstår längre fram i tiden. Ett flexibelt, smart och väldigt praktiskt hyllsystem för alla tillfällen.

Kombinera hyllsektioner för smart hyllförvaring

Hyllförvaring är en smart lösning i både i hobbygaraget och företagets verkstad. Det finns alltid möjlighet att bygga om, bygga till och kombinera hyllsektioner för att få ut den maximala nyttan av alla hyllor. Betalning sker alltid mot faktura på 30 dagar samt 30 dagars ångerrätt om produkterna av någon anledning inte skulle passa in. Bra hyllor som är tillverkade för att tåla tuffa tag varje dag året om. På vår hemsida hittar ni ett brett och varierat utbud inom flera olika områden.