Din kundvagn är tom

HemLyftFatlyft

Fatlyft

Fat kan användas till många saker, som att fånga upp spillolja i en verkstad. Enkel fathantering med en anpassad fatlyftare. En säkrare arbetsmiljö med ergonomisk hantering av mycket vikt. I sortimentet finns fatlyftare till både stående och liggande fat. Robusta produkter som underlättar det dagliga arbetet. Kapaciteter på upp till 300 kg som är lätt att använda på ett kontrollerat sätt. Varmt välkommen att kontakta oss direkt via formuläret eller ring oss på 020-105050.

Köpt fatlyft för hantering av stående och liggande fat

Det går att förvara fat både stående och liggande beroende på dess användningsområde. Fatlyftare finns i två modeller: för att lyfta stående eller liggande fat. Används till fat som har fals eller spänningar av standardmodell på 210 L. Kan användas med en kran eller truck som snabbt möjliggör lyft och förflyttning av ett fat. En fatlyft är tillverkad för att kunna användas i tuffa miljöer och är smidig att hantera. Ta hand om och byt ut fat på ett kontrollerat sätt med produkter av hög kvalitet.

Smidig och effektiv fatlyftare för lager och industri

Skapa ett arbetsflöde som är effektivt. På lager och industrier kan det handla om ett större antal fat som behöver bytas ut vilket ställer krav på bra fathantering. En fatlyft att fästa på truck gör det möjligt att hantera varje fat på ett säkerhetsfokuserat sätt. Gripmekanismen som greppar om fatet är finns i både manuellt som semi-manuellt utförande. En kompakt design gör att det går och använda en fatlyft även i lite trängre passager. Vid beställning från Lagerprodukter är det alltid fri frakt och bra priser!