Din kundvagn är tom

HemAvfallContainrarTippcontainer

Tippcontainer

Hantera allt avfall enkelt med en tippcontainer till truck. En rejäl och stabil konstruktion som används direkt på en truck. Lyft upp hela containern och töm enkelt, smidigt och lätt att ta hand om både sopor och farligt avfall. Varje container är tillverkad för att klara av alla typer av miljöer. Lagerprodukter finns alltid här för att hjälpa dig vid frågor – ring oss på 020-105050 eller skriv via formuläret på vår hemsida.

Köp tippcontainer för truck online

Det finns en container för varje behov. Det breda sortimentet innehåller tippcontainrar i en rad olika volymer – från 150 l upp till 3 000 l. Utgå ifrån hur stora volymer avfall som kommer att kastas löpande. Anpassade för att passa på gafflar av standardmått och varje produkt har information om maximal viktbelastning. Att använda denna typ av container bidrar till ökad säkerhet. Den kommer inte att glida av gafflarna tack vare mothållet och risken att någon ska komma i kläm vid hanteringen minimeras.

Liten tippcontainer för källsortering hos företag

Gör så att all källsortering går lekande lätt. En liten tippcontainer kan användas till att källsortera all typ av material. Perfekt att använda vid källsortering på kontor och alla andra företag. Den pulverlackade ytan med sin förstärkta konstruktion är anpassad för att användas till alla typer av avfall. På undersidan sitter en fjäderbelastad tryckplatta. Tryckplattan öppnas när den utsätts för tryck vilket resulterar i att innehållet enkelt trillar ut. Praktisk och hållbar container som är utformad att användas i den dagliga verksamheten.