Din kundvagn är tom

HemFörvaringArbetsbord

Arbetsbord

Alla arbetsplatser, verkstäder och industrier har olika förutsättningar, krav och behov. Hos oss hittar ni ett brett utbud av höj- och sänkbara arbetsbord. Vi har stora och små arbetsbord med olika egenskaper och maxbelastning, allt för att hitta den bästa lösningen för er. Arbetsborden är tillverkade av robusta material och tål att användas om och om igen under många års tid. Bland våra kunder finns allt från stora företag och industrier till mindre företag och privatpersoner. Kontakta oss gärna om ni vill ha mer information kring våra arbetsbord.

Köp höj- och sänkbart arbetsbord online

Skapa en funktionell och trivsam arbetsplats med ett bra arbetsbord. Arbetsborden kan exempelvis monteras både inomhus och utomhus, i verkstaden eller i garaget. Det finns modeller med eller utan förvaring och möjligheten att höja eller sänka borden till önskad höjd. Ett slitstarkt arbetsbord från oss är tillverkat för att klara mycket vikt och användas under tuffa, slitsamma förutsättningar. Bra arbetsförhållanden är ett måste för att personalen ska klara av att jobba på ett effektivt och skonsamt sätt.

Hållbart arbetsbord för verkstad och snickeri

Uppdatera arbetsplatsen och skapa bra förutsättningar så att personalen kan utföra sitt arbete på bästa sätt. Oavsett om du snickrar på hobbynivå eller ska mecka i en verkstad så behövs arbetsbord som är byggda för att klara av daglig användning under de tuffaste förhållandena. Produkterna som vi erbjuder är hållbara och skapade för att klara av påfrestande offentliga och privata miljöer med allt vad det innebär. Utgå ifrån de behov som ni har för ett arbetsbord och välj en av våra modeller som klarar av den belastning som ni kommer att utsätta arbetsbordet för.

Passar hemma i garaget och trädgården 

Ett arbetsbord utomhus fungerar lika bra för att skruva och mecka med motorcykeln vid garaget som för att plantera om växter i trädgården. Bordet är lätt att rengöra från både olja och jord utan att arbetsbordet tar skada. Montera upp bordet på önskad plats och gör det ännu lättare att utföra både hobby och arbete på bästa sätt. Hela familjen kan använda ett arbetsbord som är höj- och sänkbart. När ni beställer från oss är det alltid gratis frakt, snabb leverans och möjlighet att betala inom 30 dagar via faktura.

Stort eller litet arbetsbord – vi har modeller för ditt behov

Arbetsborden finns i flera olika modeller och utföranden. Stora och små, med eller utan förvaring. Vi har ett stort utbud där du kan välja den modell som passar dina önskemål allra bäst. Välj ett litet och smidigt bord till det mindre utrymmet och ett eller flera större bord till den stora verkstaden. Det finns alltid möjlighet att köpa till påbyggnadssatser för verktyg och annan nödvändig förvaring. Oavsett om det handlar om privata verkstäder och garage, företag och industrier eller i kommunala och statliga verksamheter så har vi arbetsbord för era behov. Välkommen till oss!