Din kundvagn är tom

HemTransportMaskinskridskor

Maskinskridskor

Flytta tunga maskiner genom att använda bra hjälpmedel som maskinskridskor och rullspett. Det är robusta produkter som är tillverkade för att vara hållbara i alla tuffa och krävande miljöer. Transporthörn från oss fungerar lika bra i det privata garaget som i verkstad på en industri. Här finns ett brett utbud med stor variation på produkter och dess funktioner. Har ni frågor om produkter, beställning eller leverans svarar vi gärna på era frågor!

 

Ställbara maskinskridskor till bra pris

Stora maskiner har sällan exakt samma mått. Genom att köpa maskinskridskor som är ställbara går det använda till många syften. Lagerprodukter.com har alltid fri frakt med snabb leverans på alla beställningar. Smarta och hållbara produkter som är skapade för att användas under tuffa förhållanden. Gör det dagliga arbetet lättare för de anställda genom att ge rätt förutsättningar. Ställbara maskinskridskor kommer garanterat att bli ett uppskattat inslag i verkstaden. Maskinskridskor består av två enheter som är sammankopplade med stålstänger. De kan dessutom användas separat vid behov.

Rullspett som klarar 1,5 ton

Privatkunder, företag, kommuner och myndigheter kan alla ibland stå inför tunga lyft. Ett rullspett är ett kraftfullt hjälpmedel vid tunga lyft. I det breda utbudet hittar ni rullspett som klarar upp till 1,5 ton. Förflytta lastpallar och gods med enkelhet genom att lyfta upp det några millimeter från golvet för att sedan låta en hydraulisk domkraft ta över. Rullspettet är kraftigt byggt och har ett långt skaft för att ge största möjliga kraft. När rullspettet inte används tar det väldigt lite plats i form av förvaring.

Lättare förflyttning med hjälp av transporthörn

Det är väldigt lätt att flytta tung gods i rektangulär form på ett enkelt sätt. Transporthörn monteras enkelt i varje hörn och godset kan sedan rullas på ett säkert sätt till önskad plats. Fungerar lika bra vid förflyttning av möbler som större pallar. Ett bra tillbehör att ha på företaget när det är dags för nya möbler eller flytt då ni undviker att utsätta er för tunga lyft. Varje transporthörn har tre länkhjul med gummilager och är lätt att rulla på plana och jämna ytor. 

Flexibelt med svängbar maskinskridsko och hörnskridsko

Maskinskridskor finns både med svängbara och fasta hjul. Välj den typ av maskinskridsko som passar er bäst. Samtliga modeller har praktiska handtag för att på ett säkert sätt kunna hantera och göra en flytt. Lyft upp det tunga föremålet med en domkraft eller ett rullspett och fäst en hörnskridsko eller en svängbar maskinskridsko och flytta godset utan problem. Hos lagerprodukter.com får ni alltid betala mot en faktura på 30 dagar och har alltid 30 dagars öppet köp. I vårt breda sortiment hittar ni produkter inom många olika områden till riktigt bra priser.