Din kundvagn är tom

HemFörvaringSkåpKlädskåp

Klädskåp

Ett robust klädskåp i plåt har en lång livslängd och tål att användas i alla tänkbara offentliga miljöer. Vi erbjuder skåp med en eller två dörrar i olika storlekar. Dessa modeller passar perfekt i exempelvis skolan, på badhus och arbetsplatser eller på idrottsanläggningar. Ventilationshålen i skåpet gör att kläder och annat innehåll håller sig fräscha, det går även att köpa skåpen med cylinderlås. Om ni har frågor eller vill ha mer information får ni gärna kontakta oss.

 

Köp klädskåp i plåt

Det finns många olika användningsområden för ett klädskåp. Att de är tillverkade av plåt gör att de tål lång och slitsam användning i offentliga miljöer under en längre tid. Stommen till våra klädskåp kommer i pulverlackerad grå färg och dörrarna kan antingen fås i röd eller blå färg. Det går att välja enhetliga alternativ i en viss färg, eller så kan du välja och blanda färgerna efter eget önskemål.

Hitta omklädningsskåp med bänk

Utöver ett skåp till förvaring av kläder och prylar är det även en god idé att investera i omklädningsbänkar som ett komplement. Det underlättar vid ombyte och möjligheten att sitta ner är helt nödvändig för vissa människor. Bänkarna är tillverkade i trä och utrustade med både krokar, sittbänk och skohylla. Om du kombinerar bänken med ett omklädningsskåp har dina besökare eller anställda allt som behövs för både ett bekvämt ombyte och goda möjligheter till säker förvaring.

Litet och smalt klädskåp med hyllor

Om du behöver många skåp på ett begränsat utrymme är det smart att använda sig av smala klädskåp. Du behöver inte ge avkall på möjligheten med exempelvis hyllor och lås. Det är även möjligt att utrusta sina omklädningsrum med både breda och smala klädskåp, beroende på vilka behov som besökarna kan tänkas ha. För den som önskar få upp skåpen från marken går det att välja benstativ som tillval. Merparten av våra klädskåp levereras med lås och två tillhörande nycklar.

Billiga omklädningsskåp i plåt

Det finns många olika sätt för hur du erbjuder bra möjligheter till förvaring. Vi på Lagerprodukter.com har ett brett sortiment av skåp som passar till omklädningsrum, verkstäder, idrottsanläggningar och andra platser där det finns behov av att kunna byta om. Skåpen är enkla att montera och du behöver varken använda skruvar eller verktyg. Omklädningsskåpen finns i ett antal olika storlekar och kan fås med en, två eller fyra dörrar. När du beställer från oss är det alltid fri frakt och snabb leverans. Välkommen!