Din kundvagn är tom

HemFörvaringSkåpKnock down skåp

Knock down skåp

Knock-down skåp levereras som ett platt paket men fälls upp och blir ett robust skåp på nolltid. Ett praktiskt skåp som går lekande lätt att flytta och förvara. Kan användas permanent likaväl som tillfälliga utrymmen där säker förvaring är ett måste. Upptäck det breda användningsområdet av ett knock-down skåp och använd på kontoret eller i verkstad och lagerutrymme. Välkommen att kontakta Lagerprodukter via sajten eller telefon 020-105050 vid frågor, vi finns för att hjälpa till!

Köp knock-down skåp för industri och verkstad online

Det finns många olika typer av skåp på marknaden. Knock-down är ett robust skåp med stor flexibilitet. Kan användas också i de tuffaste miljöer med höga krav. Förvara pärmar med manualer, verktyg eller andra föremål. Mycket lätt att fälla ihop och fälla upp utifrån när det behöver användas och tar minimalt med plats. Komplettera med extra hyllplan för att bygga och utforma till ett skåp som fullt ut motsvarar era behov. Kan användas både i privata garage och professionell verksamhet.

Pulverlackerat förvaringsskåp för lager och butik

Ett knock-down skåp är låsbart för ökad säkerhet så att obehöriga inte kan komma åt innehållet. Skåpet är pulverlackerat för ökat skydd mot stötar och har bra ventilation. Skåpet går fort att montera ihop vid leverans för att därefter börja användas. Det kommer med fyra flyttbara hyllplan som snabbt och enkelt regleras till önskad höjd. Finns i flera dimensioner beroende på hur mycket som ni har behov av att förvara. Lagerprodukter säljer knock-down skåp av hög kvalitet till bra pris!