Din kundvagn är tom

HemFörvaringSkåpKemikalieskåp

Kemikalieskåp

Förvara kemikalier och brandfarliga vätskor på ett säkert sätt i ett kemikalieskåp. Ett robust och kraftigt skåp som kan utformas och anpassas på många sätt. Det är möjligt att exempelvis köpa till fler hyllplan och välja vilken höjd som de ska sitta på. Lagerprodukter säljer prisvärda produkter av hög kvalitet. Vid beställning är det alltid gratis frakt och snabb leverans.Vi hjälper gärna till vid frågor, du når oss direkt via formuläret eller telefon 020-105050.

Köp kemikalieskåp för industri och verkstad online

Det finns många vätskor som är brandfarliga och bör förvaras i kemikalieskåp. En säkerhetsfråga samtidigt som det underlättar att var sak har sin plats. Kemikalieskåpet är helsvetsat i stål vilket gör att det både uppfyller flera säkerhetsfunktioner såsom exempelvis brandskydd. Dörrarna är låsbara och innehåller ventilationshål enligt praxis. För att inte obehöriga ska kunna komma åt innehållet är det dessutom möjligt att låsa dörrarna på ett kemikalieskåp. Klarar av tuffa miljöer som industri och verkstad.

Säker förvaring av kemikalier och brandfarliga vätskor

Kemikalieskåpet är utrustat med fyra uppsamlingstråg. Om någon vätska skulle läcka ut samlas allt upp i tråg. Trågen kan sedan tömmas enkelt på anvisad plats och riskerar därmed inte att ta sig ut i naturen. Hyllorna går att anpassa till olika höjder för att kunna förvara olika storlekar på flaskor och behållare. Skåpet är mycket robust vilket innebär att det kan nyttjas i många olika miljöer. Vid beställning är det alltid fri frakt och snabb leverans.