Din kundvagn är tom

HemLyftTruckarOrderplockare

Orderplockare

Arbete på hög höjd kan vara utmanande på lager, i butiker och industrier. En orderplockare låter er med enkelhet arbeta på hög höjd och utföra förflyttningar i sidled. I sortimentet finns flertalet olika modeller av orderplockare som har imponerande kapacitet. Utför underhållsarbeten eller underlätta för att nå varor på ett enkelt sätt. Modellerna är utrustade med hjul som inte lämnar märken i marken. Välkommen att kontakta oss via formuläret på hemsidan eller på telefon 020-105050.

Köp orderplockare för lager & industri online

En orderplockare är en smidig truck som inte kräver breda gångar utan kan ta sig fram i smala utrymmen. Den elektriska orderplockaren rör sig elegant på golvet och kan vändas helt om och är lätt att hantera med lättillgängliga reglage. I sortimentet finns orderplockare som klarar av olika lyfthöjd beroende på behovet som finns i verksamheten. Stabil orderplockare som har plats att förvara exempelvis verktyg som behövs under arbetet. Orderplockare kan enkelt köras av en person och fyller flertalet syften inom flertalet områden.

Smidig hantering av varor & gods i butik

I butiker är det vanligt att använda högre hyllor där olika varor och gods förvaras. För enkel hantering kan orderplockare användas. Underhållsfria batterier, robust konstruktion och kompakt i sin utformning. Istället för att flytta runt på stegar gör den AC-drivna motorn att arbetet utförs med effektivitet och ökad säkerhet. En orderplockare är utformad med stort säkerhetsfokus och minskar många manuella moment som tunga lyft. Lagerprodukter säljer orderplockare till bra priser som klarar av riktigt utmanande miljöer. Underlätta det dagliga arbetet för personalen med rätt produkter för ändamålet.