Din kundvagn är tom

HemLyftTrucktillbehörVåg

Våg

Investera i riktigt bra tillbehör till företagets truck som en kranvåg och pallvåg. En billig pallvåg låter er väga lasten med stor noggrannhet vilket ibland kan vara nödvändigt i det löpande arbetet. Det finns flertalet olika modeller i det breda sortimentet hos Lagerprodukter. Här finns produkter som fungerar i de flesta miljöer och är tillverkade för att klara även tuffare miljöer. Vid frågor om produkter eller leveranser så finns vi tillgängliga via formuläret på hemsidan eller telefon 020-105050.

Köp digital kranvåg online – kapacitet på 3000 kg

Kranvåg är precis som namnet anger en våg som närmast kan liknas med en kran. På en digital kranvåg finns en krok vilken gör det möjligt att lyfta olika typ av last. På vågen finns en stor och tydlig display som går lätt att avläsa och har en bra noggrannhet. Fjärrkontroll ingår i köpet och låter dig styra din kranvåg på avstånd för att inte behöva kliva i eller ur maskinen varje gång. Robust tillverkad och stor kapacitet på upp till 3000 kg trots sin mer kompakta utformning.

Pallvåg för hantering av EU-pall & containrar

Pallvåg i U-form håller en låg vikt och är enkel att flytta tack vare inbyggda gaffelhjul. Lyfter enkelt upp EU-pall och containrar som det finns behov av att väga. Välj mellan olika kapaciteter på pallvåg – det finns med kapacitet för vikt på 1000 och 3000 kg. Noggrannheten på vågen är ett respektive tre kilo beroende på modell. En pallvåg är enkel att använda både vid last på och av, det är inte nödvändigt att ha en grop eller ramp vid hantering.