Din kundvagn är tom

HemTransportVerktygsvagn

Verktygsvagn

Med en bra verktygsvagn kan du enkelt vara mobil och förflytta din arbetsplats, samtidigt som du har ordning på alla verktyg och det material som du behöver. Vi har allt från små, enkla förvaringsvagnar till robusta verktygsvagnar med ekskiva som arbetsyta. De modeller som vi erbjuder har rejäla och slitstarka hjul som tål att transporteras i tuffa arbetsmiljöer. Verktygsskåp levereras utan verktyg och alltid med gratis frakt. Ta gärna kontakt med oss för att få rådgivning och stöd för vad som passar era behov.

 

Underkategorier

Köp bra verktygsvagn på hjul

Få ordning på verktygen med en bra och stabil verktygsvagn som ger en snabb, enkel översikt av innehållet. En på hjul gör det dessutom möjligt att ta med verktygsvagnen runt om i lokalen eller till en helt annan plats vid behov. Våra verktygsvagnar är tillverkade för att vara ordentligt hållbara och klara av tuff, daglig användning i de mest krävande miljöerna. Vi erbjuder många olika modeller av verktygsvagnar, stora som små, med varierande typer av förvaringslösningar. Bland våra kunder finns allt från privatpersoner och mindre företag till större industrier, kommuner och myndigheter.

Stort verktygsskåp på hjul i plåt

Byggarbetsplatser och större verkstäder kräver riktigt stora verktygsskåp med bra förvaring för alla olika typer av verktyg och maskiner. Vi tillhandahåller många varianter av verktygsskåp i plåt med hjul för enkel förflyttning. Det skapar ordning och gör det lätt för personalen att alltid hitta det verktyg som man är i behov av. Verktygsvagnen levereras tom, ni fyller upp den från grunden med era egna verktyg. När du beställer från oss innebär det alltid gratis frakt och snabb leverans. Dessa villkor gäller oavsett typ och storlek på verktygsskåpet.

Funktionell förvaringsvagn på hjul

Verktyg som ligger utspridd överallt i en verkstad kan både vara i vägen och väldigt svåra att hitta. En förvaringsvagn på hjul gör det möjligt för er att skapa ordning. Tack vare rejäla hjul är det lätt att flytta med sig förvaringsvagnen och verktygen finns då alltid nära till hands. De produkter som vi säljer är tillverkade för att klara tuffa tag och är mycket hållbara. En förvaringsvagn är lika användbar i det privata garaget som i en större verkstad och fungerar för de flesta typer av verktyg och maskiner.

Hållbar verktygsvagn – levereras tom utan verktyg

Samtliga verktygsvagnar levereras tomma för att ni ska kunna fylla den med era egna verktyg. De hållbara verktygsvagnarna finns både med och utan lådor och skåp. Välj modell utifrån den typ av verktyg som ni använder er av allra mest. Lådorna är utdragbara och gör det mycket enkelt att sortera skruvmejslar, spikar, muttrar och annat smått i. Alla våra verktygsvagnar är tillverkade i rejält material för att tåla riktigt tuffa tag i krävande miljöer. Välkommen att handla hos oss!