Din kundvagn är tom

HemLyftLyftbordHydrauliska lyftbord

Hydrauliska lyftbord

Med hydrauliska lyftbord kan du utföra arbetet på önskad höjd och skapa en god och ergonomisk arbetsmiljö. Det går att variera arbetsställningen under dagen och det objekt som har lyfts upp kan vara på olika höjder beroende på vad som ska göras. Slipp onda ryggar och knän som protesterar mot slitsamma positioner, investera i elektrohydrauliska lyftbord för en bra och effektiv miljö. Kontakta oss gärna om du har några frågor om våra hydrauliska lyftbord. Välkommen till Lagerprodukter!

Köp hydrauliskt lyftbord online

Ett elektrohydrauliskt lyftbord höjs och sänks bekvämt med elektronik som styrs via en kontroll. Lyftborden kan med fördel användas i exempel garage och verkstäder hos både företag eller privatpersoner. Lyftborden skiljer sig åt när det kommer till hur mycket vikt som de klarar av att lyfta och storlek på arbetsytan. Starka plattjärn gör att lyftborden, med lyftkapacitet 1000 kg och uppåt, är mycket stabila och driftsäkra. Arbetsytan är lätta att hålla ren och borden är specialtillverkade för montering utan grop.

Låg lyft för MC och moped

Ett lågprofillyftbord passar utmärkt för den som gillar att skruva och meka med sin MC eller moped. Den lägsta bygghöjden är endast 85 millimeter, vilket gör att det är enkelt att rulla upp sitt fordon på lyftbordet med hjälp av den flyttbara rampen. Anpassa höjden för en skonsam och effektiv arbetsposition. Du kan mecka på ett bekvämt sätt och slipper vara nere på golvet eller stå med böjd rygg. Oavsett om det är en yrkesverksam verkstad eller hemma i garaget hos hobbymekanikern är ett lyftbord en smart investering för arbeten med motorcyklar och mopeder.

Kapacitet på 1000 kg och 1500 kg

I sortimentet finns lyftbord med kapacitet på 1000 kg och 1500 kg. Vilken kapacitet som är nödvändig avgörs utifrån vilka objekt som vanligtvis kommer att lyftas. Produkterna i vårt sortiment är framtagna för att användas i krävande och slitsamma miljöer under en längre tid. Detta robust arbetsredskap är bra ur arbetsmiljösynpunkt och gör verksamheten mer effektiv. När du handlar från oss på Lagerprodukter är det alltid fri frakt och snabba leveranser.

Hydrauliska lyftbord för verkstad

När det är dags att meka, utföra service eller något annat arbete är ett lyftbord ett mycket bra redskap. Med hjälp av lyften kan du arbeta i den höjd som passar för det aktuella arbetet och det skapas en naturlig arbetsbänk i samma höjd som objektet. Dessutom kan du komma ner på marknivå och har en flyttbar pall för att utan problem kunna rulla upp exempelvis MC, mopeder eller maskiner på lyftbordet. De hydrauliska lyftborden passar perfekt i verkstäder, garage och industrier.