Din kundvagn är tom

HemTransportVerktygsvagnArbetsbänk

Arbetsbänk

Skapa en praktisk och väl fungerande arbetsmiljö med hjälp av arbetsbänkar och smart förvaring. Med arbetsbänkarna på hjul har du alltid tillgång till bra och mobila ytor att jobba på. Förvaringen skapar ordning och reda bland verktyg, maskiner, material och andra tillbehör. I vårt sortiment finns modeller med olika utformning vad gäller till exempel lådor, dörrar och storlek. Kontakta gärna oss om du har frågor eller vill ha hjälp med att hitta rätt arbetsbänk för dina behov.

Köp arbetsbänk på hjul online

Att investera i en robust och hållbar arbetsbänk i plåt är smart, oavsett om ni har ett företag eller om du som privatperson gillar att fixa i garaget eller verkstaden. Hjulen gör bänken enkel att flytta på och att den finns nära och tillgänglig där den behövs för stunden. Givetvis är hjulen låsbara för för att bänken ska stå stadigt på plats. Arbetsbänkarna finns i flera storlekar beroende på hur mycket arbetsyta och förvaring som du är i behov av. På ovansidan finns en kraftig bordsskiva som tål slitsam och tuff användning.

Mobil arbetsbänk för garage och verkstad

I garage och verkstäder utförs många olika typer av arbeten. Det kan handla om allt från snickeri och annat hantverk till reparation och service av fordon och maskiner. Med en mobil arbetsbänk kan ni ha en god arbetsmiljö med verktyg och andra tillbehör nära till hands. Bänken fungerar både som arbetsyta, till förvaring och som en tillfällig avlastningsyta. Arbetsbänkarna i vårt sortiment är tillverkade för att klara av tuff och slitsam användning i påfrestande miljöer under en längre tid. Det breda användningsområdet har gjort bänkarna till ett populärt och uppskattat val av både proffs och hemmafixare.

Smart förvaring med lådor och hyllplan

Det går aldrig att få för mycket av bra förvaring, särskilt i garage och verkstäder. I arbetsbänken finns det gott om lådor och hyllor där du kan ha verktyg, material och andra tillbehör lättillgängligt under arbetets gång. Modellerna som vi erbjuder går att fås med lådor, skåp och antingen enbart lådor eller endast skåp. Skåpen är låsbara och kan inredas med hyllplan eller krokar för att hänga föremål. Bänkarnas lådor är av olika storlek och det blir enkelt för er att skapa ordning och redan. 

Arbetsbänk i plåt och metall

Hos oss på Lagerprodukter har vi ett brett sortiment av arbetsbänkar för både yrkesverksamma proffs och de som gillar att fixa på hobbynivå. Bänkarna är i plåt och metall, vilket ger en robust redskap som tål både slitsam användning och hög belastning. Det är en mångsidig produkt som är populär i många sammanhang. Arbetsytan, förvaringen och rörligheten med bänkens hjul har gjort arbetsbänken till ett uppskattat val. När du beställer från oss är det alltid fri frakt och snabba leveranser. Välkommen!