Din kundvagn är tom

HemAvfallContainrar

Containrar

Skapa en bra hantering av det avfall som uppstår i verksamheten. Containrar gör det enkelt att både sortera och hantera vid tömning. Flera storlekar och alternativ som bottentömmande eller tippcontainer finns i det breda sortimentet hos Lagerprodukter. Investera i en eller flera sopcontainrar för att skapa en smidig lösning på arbetsplatsen av allt överblivet material som behöver kastas bort. För mer information är du alltid välkommen att kontakta oss via hemsidan eller genom att ringa 020-105050.

Underkategorier

Köp containrar för lager, industri & verkstad online

Lagerprodukter många typer av containrar till salu som är framtagna för att klara av mer krävande förhållanden. Lager, industri och verkstäder är exempel på verksamheter som är i behov av robusta produkter som klarar av daglig användning. Se till att underlätta hela vägen – sortering, förvaring och tömning. Produkter som tål stötar och det finns två typer av container att välja mellan. Tippcontainer där hela containern med lock tippas åt sidan för att tömma innehållet. Andra alternativet är en bottentömmande container som töms genom att botten öppnas och innehållet ramlar ut.

Sopcontainer för hantering av avfall eller källsortering

Att ta hand om avfall och källsortera kräver god ordning med bra förutsättningar. Sopcontainer för det ändamålet gör det tydligt att var sak har sin plats. Extra viktigt på en arbetsplats där många är involverade och i rörelse. Märk varje sopcontainer tydligt för att visa vad som ska sorteras var. Det finns sopcontainer i flera olika mått för att kunna anpassas till varje behov. Från små och smidiga modeller som passar i trånga utrymmen till stora alternativ som klarar av att hantera stor kapacitet.