Din kundvagn är tom

HemFörvaringFatpall

Fatpall

Med fatpallen hindrar du ett eventuellt läckage från att rinna ut på golvet eftersom vätskan istället samlas i pallen. I vårt breda sortiment hittar ni slitstarka och robusta fatpallar för både liggande och stående behov. Dessa passar även om ni behöver avtappning. Med en fatbassäng kan ni enkelt och säkert förvara kemikalier, vätskor och oljor utan risk för läckage. Kontakta oss gärna om ni har frågor om våra fatpaller eller behöver råd och guidning kring vilken modell som passar bäst för era behov.

Köp fatpall för 1, 2, och 4 fat online

En fatpall hjälper till att förhindra läckage från att rinna ut på golvet, istället samlas vätskan i pallen. I vårt breda utbud finns det flera olika storlekar och modeller på fatpallar, anpassade för antingen en, två eller fyra fat. Vi har även pallar för Cipax-behållare. Produkterna är lämpliga både för den yrkesverksamma industrin eller verkstaden, men även för den som använder sig av kemikalier, vätskor och oljor på hobbynivå hemma i garaget. Bland Lagerproduktuers kunder finns allt från privatpersoner och småföretagare till större företag, kommuner och myndigheter.

Miljöpall för IBC med uppsamlingskärl

Förkortningen IBC är en förkortning av det engelska ordet intermediate bulk container. IBC är en behållare, ofta formad som en kub, för vätskor och bulklast. De används främst för maskinell hantering och transport av mer svårhanterliga ämnen som kemikalier och oljor. Med en miljöpall anpassad för IBC-behållare minimerar du risken för att farliga ämnen ska spridas vid eventuella läckage, istället hamnar vätskan i pallens uppsamlingskärl. Miljöpallen kan även utrustas med hjul för enklare transport och hantering.

Säker förvaring av kemikalier och oljor med fatbassäng

Kemikalier, oljor och andra giftiga medel behöver en säker förvaringsplats under tiden som de inte används. Med en fatbassäng kan du hantera både dunkar, flaskor och fat på ett lättillgängligt sätt, men samtidigt helt säkert från att vätskorna sprider sig vid ett läckage. Om det skulle ske ett läckage samlas vätskan i behållare, utan risk för att rinna ner på golvet eller marken, något som är särskilt viktigt om du använder vätskorna utomhus, där läckage i naturen kan orsaka stora skador. Vi erbjuder fatbässanger i olika storlekar, beroende på hur mycket förvaringsplats som ni är i behov av.

Öppen eller täckt fatpall – förvara stående och liggande

Våra fatpallar finns i flera olika utförande beroende på om tunnorna ska förvaras stående eller liggande.  En fatpall kan dessutom vara helt öppen eller helt täckt. Den öppna fatpallen kan fås med eller utan skyddsräcke, vilket hindrar tunnorna från att ramla ner. Med en täckt fatpall kan du gömma undan tunnorna så att de inte syns eller är lättillgängliga. Detta är även ett bra alternativ för er som har behov av att flytta pallarna ofta med hjälp av en truck. En öppen fatpall passar bäst när ni ofta lastar på och av nya fat eftersom hanteringen är väldigt smidig.