Din kundvagn är tom

HemLyftDomkrafterTruckdomkraft

Truckdomkraft

När det är dags för underhåll eller reparation av en truck krävs specifika hjälpmedel för att klara av dess vikt. Att Truckdomkraft är specifikt utformad för ändamålet och har en hög kapacitet. Utgå ifrån truckens vikt för att hitta en truckdomkraft som vid behov klarar av att lyfta upp den från marken. Läs varje produkts egenskaper för fullständiga specifikationer och användningsområden. Vid frågor och funderingar kan du alltid kontakta oss direkt via formuläret på hemsidan.

Köp truckdomkraft med hög kapacitet online

Det finns flera fördelar med att använda en truckdomkraft. Framförallt är den anpassad för och klara av tyngden från en truck samt utformad för själva lyftet. En mycket kompakt konstruktion som går att flytta med sig runt i lokalen eller på området. Alla produkter håller hög kvalitet för att klara av de tuffaste miljöer och daglig användning. Truckdomkraft har en robust utformning och uppfyller självklart CE-standard. Ta hand om eventuella problem med företagets truck på ett enkelt sätt med hjälp av en bra truckdomkraft.

Extra låg domkraft – passar truckar, jordbruks- och industrifordon

Många maskiner har en låg höjd och då krävs det en domkraft som lätt kan leta sig in under. Med en extra låg domkraft är du säker på att kunna lyfta låga truckar utan också jordbruks- och industrifordon. En truckdomkraft har hydraulpump som låter dig pumpa upp tunga fordon med lätthet. Genom en 2-positionslyftplatta går det att genomföra även svårtillgängliga på låg höjd. Det går att använda en truckdomkraft till flera ändamål både privat och i verksamhet för att underlätta besvärliga lyft på ett smidigt sätt.