Köpvillkor

Allmänna köpvillkor

Alla priser är angivna exklusive moms. När beställning är lagd har avtal om köp träffats mellan kund och Lagerprodukter.com. Vi bekräftar att vi behandlar din beställning och därefter återkommer vi med ordererkännande per e-mail med leveranstid. Lagerprodukter.com reserverar sig för eventuella skriv- och tryckfel. Vi kan tyvärr inte garantera att alla produktbilder framställer produktens exakta verkliga utseende. Vi reservererar oss för eventuella felaktigheter i prissättning, leveranstider, produktbeskrivning eller liknande. Vi förbehåller oss rätten att åtgärda detta i efterhand. Vid händelse av detta informerar vi kunden som då har full rätt att häva eller ändra sin beställning. Lagerprodukter.com förbehåller sig rätten att neka till order.

Betalning

Vi tillämpar 30 dagars kredit. Faktura mailas efter leverans. Vi förbehåller oss rätten att tillämpa kreditprövning och behöver därför organisationsnummer.

Leveranstid

Vi försöker alltid att leverera våra produkter så snabbt som möjligt, för mer information om respektive produkts leveranstid finner ni på varje produktsida.

Alltid fraktfritt

Hos Lagerprodukter.com är det alltid fraktfritt inom Sverige. Alla produkter levereras till den leveransadress som anges vid beställning. Vid leverans till öar som saknar broförbindelse träffas separat avtal om eventuell fraktkostnad beroende på produkt och leveransadress.

Reklamationer

Vid eventuella reklamationer eller fraktskador kontakta vår kundtjänst. Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer i en eventuell tvist.

Returer

Vid returer står alltid kunden för returfrakten, och är ansvarig för att produkten skickas tillbaka till oss i ursprungligt skick för full kreditering. Kontakta oss för retursedlar på info@lagerprodukter.com

Kundtjänst

Telefontider 8-16 mån-fre. Lunchstängt mellan 12-13.

Har du frågor?
Vill du beställa per telefon?
Ring oss!

020 - 10 50 50

Vår kundtjänst är öppen mån-fre 8-16.
Lunchstängt mellan 12-13.
Vi tar också emot beställningar och frågor på info@lagerprodukter.com

Om Lagerprodukter.com

Lagerprodukter.com säljer produkter för främst lager, industri och kontor. Våra mest populära produktgrupper är stegar & ställningar, pallställ, hyllor, gaffellyftvagnar & lyftbord, papperskorgar, transport och stängsel. Alla produkter är naturligtvis tillverkade för att tåla tufffa tag i olika arbetsmiljöer.   Läs mer

Köpvillkor

Det är snabbt, tryggt och enkelt att handla hos oss. Vi erbjuder säkra betalningslösningar via  DIBS för privatpersoner och 30 dagars kredit för företag.   Läs mer

Alltid fraktfritt

Vi bjuder alltid på frakten när du handlar med oss, oavsett hur mycket du handlar för.

Lagerprodukter.com är ett affärsområde inom e-Bolagen Sverige AB (org nr 556919-2577)
Copyright © e-Bolagen Sverige AB 2018. Alla rättigheter reserverade.
www.ebolagen.se   |   info@ebolagen.se

www.lagerprodukter.com www.ebolagen.se